Hlavní obsah

Slovenský brankář Kamenár jde ze Sparty do Trnavy

TRNAVA

Po Lukáši Zichovi opustil fotbalisty Sparty Praha další náhradní brankář Luboš Kamenár. Kmenový hráč Nantes, jenž na Letné na podzim hostoval, se po šesti letech vrací do Spartaku Trnava, který trénuje Čech Pavel Hoftych.

Článek

"Uzavření hostování se den za dnem odkládalo kvůli vysokým finančním požadavkům Nantes. Ztrácel jsem pomalu naději, byl jsem z té situace nervózní. O to víc mě těší, že kluby na poslední chvíli našly společnou řeč a můžu se vrátit do Spartaku," řekl slovenskému deníku Šport Kamenár, který do Trnavy přichází na půlroční hostování s následnou opcí.

Kamenár ještě v pátek trénoval na Spartě, kde na podzim neodchytal za hlavní tým ani jeden zápas. Přes víkend podle listu působení v Praze uzavře a v pondělí se bude hlásit v Trnavě.

Po středečním odchodu Zicha do Ružomberku a Kamenára do Trnavy tak ve Spartě zůstávají gólmani Milan Švenger, Daniel Zítka a Tomáš Vaclík, který do klubu přišel v lednu ze Žižkova. Již v prosinci ve Spartě skončil Jaromír Blažek, který nyní působí v druholigové Jihlavě.

Reklama

Související témata: