Hlavní obsah

Fotbalista Slovácka Poliaček odchází do Ružomberku

Po půl roce opouští prvoligový kádr fotbalistů Slovácka slovenský středopolař Miroslav Poliaček, který míří do Ružomberku. Na odchodu z klubu je také Milan Kerbr, kterého zkouší druholigový Most.

Článek

Osmadvacetiletému Poliačkovi se angažmá ve Slovácku příliš nevydařilo. Připsal si sedm startů a odehrál dohromady jen 121 minut. Pouze jednou nastoupil v základní sestavě.

"Poliaček se potýkal se zdravotními problémy a za celý podzim nezískal v týmu takovou pozici, jakou jsme očekávali. Proto jsme souhlasili s jeho návratem na Slovensko," uvedl sportovní ředitel a trenér Slovácka Miroslav Soukup. Jedná také o dalším osudu kmenových hráčů Slovácka Jaroslava Starého a Ilji Nestorovského. "Oba hostují do konce sezony ve Viktorii Žižkov, která ale o jarní působení obou hráčů nejeví zájem," dodal Soukup.

Jediným novým hráčem v týmu Slovácka je brankář Dušan Melichárek, který přišel začátkem ledna ze Švédska. "Pokud nenastane nějaká mimořádná situace, tak stávající kádr už zůstane nezměněn," řekl Soukup.

Reklama

Související témata: