Hlavní obsah

Fotbalisté Českých Budějovic prohráli v generálce s Jihlavou

Fotbalisté Českých Budějovic nedali gól ani z penalty a v posledním přípravném utkání před startem jara prohráli s druholigovou Jihlavou 0:1. V brance Jihočechů se už objevil Michal Daněk, který přišel na hostování z Plzně.

Foto: Petr Horník, Právo

Fotbalista Českých Budějovic Tomáš Řepka.

Článek

Toho v 59. minutě překonal Kučera, který si po faulu na Tecla postavil metr za velkým vápnem míč k přímému kopu a poslal ho přízemní střelou skrz děravou budějovickou zeď do sítě. Na druhé straně Blažek neinkasoval ani z penalty, kterou Ondráškovi v 69. minutě chytil, gól mu nedal ani bývalý sparťanský spoluhráč Řepka.

"Na můj vkus si vytváříme hrozně málo šancí a navíc těm hráčům, kteří by měli góly dávat, se nyní vůbec nedaří. Ostatní hráči se do zakončení vůbec nedostávají. Naopak soupeř se dostane do dvou nebo tří vyložených šancí, jednu z nich promění, a to by se nám také nemělo vůbec stávat," prohlásil po utkání trenér Dynama František Cipro.

Dynamo České Budějovice - Vysočina Jihlava 0:1 (0:0)
Branka: 59. Kučera. Rozhodčí: Jílek.
Sestava Č. Budějovic: Daněk - Krajčík, Lengyel, Řepka, Machovec - Klesa, Otepka (46. Rýdel), Javorek, Sandro - Řezníček (60. F. Němec), Ondrášek (75. Hudson). Trenér: Cipro.

Reklama

Související témata: