Hlavní obsah

Rezkův přestup do Sparty se blíží

PRAHA/TEPLICE

Dny výtečného fotbalisty a kandidáta na ocenění Talent roku Jana Rezka na severu Čech jsou pomalu u konce. Na spadnutí je totiž jeho dlouze přetřásaný přestup do Sparty Praha. V Teplicích po úspěšném pohárovém tažení přitom nemusí zůstat jen u tohoto obchodu. A asi ani nezůstane. Na Letné totiž mají zájem i o Petra Voříška.

Foto: PRÁVO/Václav Jirsa

Teplický útočník Jan Rezek.

Článek

Rezkovi končí v Teplicích smlouva v létě příštího roku. A podle ČTK ji hráč nehodlá prodloužit. "Na jeho přestupu pracujeme, vše se neustále tvoří a myslím si, že jsme na dobré cestě se dohodnout," prozradil na internetových stránkách Sparty šéf klubu Vlastimil Košťál.

Zájem Rezka hrát v rudém dresu Sparty je takřka hmatatelný. "Do Sparty bych chtěl moc odejít," potvrdil svůj zájem v rozhovoru pro ČTK. Zájem o mladého útočníka projevil i Liberec. "Od manažera Chovance vím, že se ozvaly i Mönchengladbach a Tilburg," řekl před časem Právu.

Míří do Sparty i Holeňak?

Blízko přestupu do Sparty je i liberecký Miroslav Holeňák. Blížící se výprodej hráčů dělá před přípravou na 3. kolo Poháru UEFA vrásky teplickému trenérovi Františku Strakovi. "Příprava? To po mně nechtějte vědět, když ani nevím, kdo tu bude. Abych tu pak nezůstal sám," uvedl v jednom z rozhovorů pro deník Právo. Teplice se v dalším boji v Poháru UEFA utkají s týmem Celtic Glasgow. Nejprve 26. února ve Skotsku a 3. března sehrají odvetu v Teplicích.

Kromě již zmíněných Rezka a Holeňáka by si pro nové zkušenosti mohl pro změnu do zahraničí odskočit i Pavel Horváth. Bundesligoví pozorovatelé v hledišti naznačují, že by ale tentokrát nemusel mířit do vzdálenějších zemí jako kdysi do Portugalska či Turecka.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články