Hlavní obsah

Bazaly nechtějí vidět další zakolísání

OSTRAVA

Pokud nepostihne Ostravu sněhová kalamita, zahájí fotbalisté Baníku Ostrava a Synotu od 16 hodin dohrávaný souboj 18. kola nejvyšší soutěže. Lídr tabulky v neděli prohrál senzačně v Blšanech, ale dnes chce za každou cenu hrát. Vyprodané Bazaly budou s napětím očekávat, zda se zakolísání po 21 výhrách na týmu negativně nepodepíše.

Foto: ČTK/Michal Kamaryt

Fanoušci Baníku si další prohru nepřipouštějí

Článek

"Naopak si myslím, že z hráčů spadne tlak, který byl spojen s už velice dlouhou šňůrou neporazitelnosti. Doufáme, že nastartujeme novou sérii, která by nás dovedla k našemu cíli," uvedl asistent trenéra Baníku Pavel Vrba a připomenul, že teď hráči musejí držet při sobě a prodat získané sebevědomí. "Jsme kompletní," dodal.

Synot jede k dohrávce do Ostravy povzbuzen svým prvním vítězstvím v jarní části nad Jabloncem, navíc ani v jednom utkání ještě neinkasoval. Poslední ligový gól dostal v listopadu.

"Těžko říci, zda je pro nás prohra Baníku v Blšanech výhodou. Ostrava určitě bude chtít toto klopýtnutí odčinit. Bude také hodně záležet na terénu," poznamenal před dohrávkou trenér Synotu Karel Jarolím.

Dohrávka 18. kola Gambrinus ligy
Baník Ostrava - 1. FC Synot
16:00, rozhodčí Puček. Výsledek na podzim: 2:0

Tabulky a statistiky nejen české fotbalové ligy najdete zde:

Reklama

Související témata: