Hlavní obsah

Potřebujete odvézt hokejový tým? Nový Caddy. Zvládne cokoliv.

Víte, že si nový Volkswagen Caddy můžete kromě skříňové verze objednat i jako sedmimístný vůz? Nebo spíš oceníte pětimístnou verzi a na cestách využijete větší úložný prostor pro zavazadla? Záleží jen na Vás, protože na vynikajících jízdních vlastnostech nového Caddy se nic nemění.

Článek

Novinka v modelové řady automobilky Volkswagen představuje kompaktní vůz, jenž se ovládá stejně snadno jako osobní vůz. Zároveň však nabízí tolik místa pro posádku i náklad jako nejlepší užitkové vozy. Na rozdíl od rozměrných  dodávek však projede každou uličkou, prokličkuje hustým provozem a poradí si i s těmi nejnáročnějšími úkoly pracovního dne.

U pětimístné verze Kombi-speciál nezáleží na tom, zda ji budete používat coby dodávkový vůz při rozvážce zboží, vozidlo rychlé kurýrní služby, pojízdnou dílnu nebo automobil pro přepravu osob. Nový Caddy je připraven předvést své kvality při jakékoli činnosti a můžete se na něj tak prakticky kdykoli spolehnout. Ergonomicky řešené místo pro řidiče a dostatečně prostorný interiér vytvářejí ideální podmínky pro práci i volný čas. Promyšlený systém odkládacích schránek vám nabízí mnoho možností pro uložení drobnějších předmětů. K dispozici jsou přihrádky ve dveřích, ve stropním panelu nebo na přístrojové desce.

Až sedmimístná varianta Kombi zase překvapí praktickým řešením místa pro cestující. Boční posuvné dveře, jež můžete mít dokonce dvoje, umožňují snadné nastupování i vystupování. Samozřejmostí jsou pak pohodlná sedadla s integrovanými bezpečnostními pásy. Velký prostor pro cestující je vybaven čtyřmi držáky nápojů a kobercovou podlahovou krytinou. Interiér si navíc můžete upravit přesně tak, jak potřebujete - třímístná lavice se totiž skládá z jednoho samostatného a jednoho dvoumístného sedadla, která lze nezávisle sklopit.

Řidič má ze svého sedadla dokonalý přehled o všech důležitých údajích zobrazovaných na palubní desce. Díky poslovačí řízení, který Volkswagen dodává už do všech základních verzí, se tak nezapotíte ani při složitém manévrování či parkování. Nový Caddy se nezalekne ani deště nebo špatné vozovky a díky  systémům typu ABS, ASR či MSR vždy dokonale sedí na silnici. K pohodlí za  volantem přispívá také systém vytápění a ventilace, jenž může být na přání doplněn přídavným vodním topením. Za příplatek jsou k dispozici například  vyhřívaná sedadla nebo klimatizace.

Více informací na  www.volkswagen.cz/caddy

Reklama