Hlavní obsah

Baník opět rozdával body

OSTRAVA

Ostravští fotbalisté bez Radoslava Látala v sestavě v utkání 25. kola první fotbalové ligy rozdávali body. V nevýrazném zápase vydřeli s Jabloncem bezbrankovou remízu. Baník tak opět klopýtl na cestě za titulem. Jeho náskok na druhou Olomouc a třetí Slavii je po úvodním utkání 25. kola šest respektive sedm bodů.

Článek

Slavia bude dnes od 20:00 hodin hostit Teplice a Olomouc hraje v neděli od 16:30 v Blšanech. Spokojen byl po zápase trenér Jablonce Rada, který uvedl, že byl s výkonem mužstva v celku spokojen. "Jeli jsme do Ostravy s určitým respektem. Přesto jsem nehráli úplně od zadu," řekl kouč a dodal, že smůlou bylo nevyužití tří šancí.

Naopak tak trochu zaražený byl kouč domácích fotbalistů, kteří ani přes neúnavné povzbuzování fanoušky nedokázali najít ten správný recept, který by skončil brankou. "Naráželi jsem na kompaktní dobře, dobře bránící mužstvo," zhodnotil v krátkosti zápas. I on jako hlavní slabinu viděl nevyužití šancí. Ostravu tak dá se říci zachránil bezchybný výkon gólmana Jana Laštůvky.

Baník Ostrava vs. FK Jablonec 97 0:0
Rozhodčí: Dvořáček - Krátký, Goňa. ŽK: M. Čížek - Vodehnal, Špit, Herzán. Diváci: 17.478.
SESTAVY:
Ostrava: Laštůvka - Pospěch, Bolf, Besta, Drozd - Kiša (71. Magera), Bystroň, Lička (71. Slončík), M. Čížek - Matušovič, Heinz. Trenér: Komňacký.
Jablonec: Špit - König, Hochmeister, Hrotek, Svojtka - Michálek, Kordula, Herzán, Flachbart - R. Čížek (82. Vodehnal), Šenkeřík (90. Nesvadba). Trenér: Rada.
TABULKA po neúplném 25. koleZDE

Reklama

Související témata: