Hlavní obsah

Pospěch po operaci, Baníku se rozpadla pravá strana sestavy

OSTRAVA

Před rozhodujícími boji fotbalové ligy se lídr soutěže - ostravský Baník - potýká s problémy. Kapitán Radoslav Látal marodí již třetí týden s natrženým stehenním svalem, Zdeněk Pospěch má za sebou operaci slepého střeva. Baníku se tak rozpadla pravá strana sestavy. Josef Hoffman, který na jejich místě alternuje, navíc čeká na výrok disciplinárky.

Foto: ČTK/Michal Krumphanzl

Kapitán Radek Látal (v modrém) bude Baníku chybět ještě minimálně týden.

Článek

Hoffman byl ve středečním pohárovém souboji s Brnem, který Baník vyhrál 1:0, vyloučen a pokud bude potrestán zákazem startu, bude mít trenér František Komňacký těžkou hlavu.

"Hoffman mi svým vyloučením řádně zamotal hlavu, uvidíme, zda nakonec nevyvázne s pouhou podmínkou. Situace se ale pořádně zkomplikovala," postěžoval si Komňacký pro internetový server klubu.

Látal se totiž dostane na trávník nejdříve příští týden v utkání s Teplicemi, letos mimořádně produktivní Pospěch bude zase stát minimálně ve dvou ligových utkáních. Bolesti v oblasti slepého střeva zachvátily autora devíti gólů v sezóně v noci z úterý na středu. Během středy se jeho zdravotní obtíže nezlepšily a večer nakonec podstoupil chirurgický zákrok.

Reklama

Související témata: