Hlavní obsah

Fotbalista Štohanzl dostal za simulování pokutu 10 tisíc

Praha

Mladoboleslavský fotbalista Jan Štohanzl dostal od disciplinární komise FAČR pokutu 10 tisíc korun za to, že před necelými dvěma týdny při utkání se Spartou filmoval po zákroku obránce Manuela Pamiče, který byl vzápětí po druhé žluté kartě vyloučen. Komise o tom rozhodla na svém čtvrtečním zasedání.

Foto: Petr Horník, Právo

Boleslavský Štohanzl mezi sparťany Vidličkou a Marešem.

Článek

Už minulý týden na základě vyjádření komise rozhodčích disciplinárka uvedla, že Pamič byl vyloučen neoprávněně, nyní Štohanzlovi udělila i finanční postih.

Komise také zastavila činnost na další dva zápasy teplickému obránci Petru Lukášovi a mladoboleslavskému bekovi Radku Šírlovi za osm nasbíraných žlutých karet. Jednou si za čtyři žluté nezahrají Zdeněk Koukal z Příbrami, Ján Greguš z Ostravy, Martin Fillo z Mladé Boleslavi, jablonecký Marek Jarolím, Jiří Šisler z Hradce Králové, liberecký Michal Breznaník, českobudějovický Jakub Řezníček a sparťan Libor Sionko. Královéhradecký Tomáš Holeš si jednou nezahraje za vyloučení po druhé žluté kartě.

Ve druhé lize budou jednou nuceně stát Vladimír Coufal z Opavy za vyloučení po druhé žluté a Václav Winter z Bohemians Praha za čtyři žluté.

Reklama