Hlavní obsah

Cipro i Řepka byli naštvaní

PRAHA

Dynamo České Budějovice už je definitivně zachráněné a na Žižkov přijelo v neděli dopoledne jako na výlet. Dva góly v síti Zdeňka Křížka jsou jen milosrdným vyjádřením šancí, které si domácí vytvořili. Nejméně čtyři další góly jim chytil...

Foto: Kateřina Šulová, ČTK

Tomáš Řepka v dresu Českých Budějovic.

Článek

„Hráli jsme špatně. První půle byla z naší strany hrůzostrašná. Dělali jsme hrozné chyby a domácí měli nejméně tři čtyři další šance. Po změně stran se náš výkon trochu zlepšil, ale když jsme po hrubce Javorka inkasovali podruhé, bylo rozhodnuto," konstatoval smutně kouč Jihočechů František Cipro.

Do branky nemohl zraněný Daněk, tak dostal příležitost veterán Křížek, který tým několikrát podržel. „Udělali jsme nějaké změny v sestavě, ač vynucené nebo abychom dali šanci hráčům z lavičky. Bohužel se ukázalo, že na to někteří prostě nemají. Takový přístup k zápasům se nesmí opakovat. O to se postarám," zdůraznil Cipro.

Hodně naštvaný byl i kapitán mužstva Tomáš Řepka. „Od chvíle, kdy jsme se zachránili, nedávají někteří spoluhráči do zápasů všechno, co by měli. A to nemám rád. Takový přístup prostě neuznávám. Dokonce přemýšlím o tom, jestli mám něco takového zapotřebí," přiznal.

Na jihu Čech má sice platnou smlouvu, ale... „Už při jejím podpisu jsme se s šéfem klubu Karlem Poborským dohodli, že si vždy po půlce sedneme a řekneme si narovinu, jestli má smysl dál pokračovat ve spolupráci. Cítím se dobře, ale jak jsem řekl, některé věci mě štvou. Mám týden na rozmyšlenou a zatím nejsem stoprocentně rozhodnutý, že budu pokračovat," přiznal Tomáš Řepka.

Reklama

Související témata: