Hlavní obsah

Teplický fotbalista Zoubele zřejmě odejde do Jablonce

Teplice

Záložník Lukáš Zoubele by měl od nové sezóny posílit fotbalisty Jablonce. V Teplicích mu končí ke konci června smlouva a vedení klubu oznámil, že chce odejít. ČTK to řekl ředitel teplického klubu František Hrdlička a dodal, že se hráč už zřejmě domluvil s Jabloncem; ten ale přestup zatím nepotvrdil.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Lukáš Zoubele (vlevo) míří z Teplice do Jablonce.

Článek

Vedle Zoubeleho končí v Teplicích podobným způsobem i univerzál Michal Smejkal, o jeho dalším působišti ale není zatím nic známo.

Šestadvacetiletý Zoubele vyrostl v ústecké čtvrti Neštěmice a ve třinácti vstoupil do teplického mládežnického systému. Do ligového teplického áčka se ale prosadil až před dvěma lety, před tím hostoval v Ústí a na Kladně.

"Oznámil nám, že smlouvu prodloužit nechce a že půjde do Jablonce," řekl ČTK Hrdlička.

Zoubele za Teplice odehrál v této sezóně 17 ligových zápasů, vesměs jako náhradník. Začínal jako útočník, k čemuž má rychlostní dispozice i nadprůměrnou výšku, kvůli špatné koncovce se ale postupně přemístil na různé posty ve středu zálohy.

V Teplicích letos končí smlouvy i dalším třem zkušeným hráčům - Smejkalovi, Sivovi a Stožickému. Se Smejkalem Teplice už také nepočítají, protože už na jaře odmítl podepsat smlouvu, se Sivou a Stožickým ještě chtějí jednat.

Reklama

Související témata: