Hlavní obsah

Řepka bude hrát za České Budějovice i v příští sezóně

Zkušený fotbalový obránce Tomáš Řepka se s vedením Českých Budějovic dohodl na prodloužení spolupráce a v Dynamu bude působit i v příští sezóně. V desátém celku uplynulého ročníku první ligy zůstane podle očekávání také trenér František Cipro.

Foto: Kateřina Šulová, ČTK

Tomáš Řepka v dresu Českých Budějovic.

Článek

Osmatřicetiletý Řepka přišel do Českých Budějovic v zimní přestávce z pražské Sparty poté, co mu nevyšly "námluvy" s Plzní. S Jihočechy uzavřel smlouvu na rok a půl s tím, že po každých šesti měsících společně s vedením spolupráci vyhodnotí.

Ihned po svém příchodu se zařadil mezi opory týmu, kterému pomohl v boji o záchranu v lize. Jeho půlroční účinkování na jihu Čech prý bylo úspěšné nejen z fotbalového hlediska.

"Velkým přínosem je jeho působení v klubu i po marketingové stránce. Rázem se o Dynamu začalo psát ve všech novinách a zvýšený zájem o klub se projevil i na návštěvnosti domácích i venkovních zápasů," uvedl na klubovém webu obchodní a marketingový manažer Radim Šupka.

Spokojenost i s trenérem Ciprem

Potvrdil také další spolupráci s pětašedesátiletým koučem Ciprem. "Vedení klubu bylo s hrou i výsledky týmu pod trenérem Ciprem spokojeno a nebyl tak jediný důvod trenéra během letní pauzy měnit," řekl Šupka.

Dynamo už řeší také podobu kádru pro příští sezónu. Odejít by měli stoper Miloš Brezinský a záložník Fernando Hudson, s nimiž Cipro v tuto chvíli nepočítá. "Jejich definitivní odchod však závisí na tom, zda vedení klubu najde adekvátní náhrady," uvedl Šupka.

Reklama

Související témata: