Hlavní obsah

Příbram se posílila o zkušené fotbalisty Střihavku a Kalivodu

Příbram

Kádr fotbalistů Příbrami rozšíří dva zkušení hráči David Střihavka a David Kalivoda. Oba se ve středočeském celku dohodli na dvouletých smlouvách. Příbram o tom informovala na svém webu.

Foto: www.slavia.cz

Fotbalista David Kalivoda posílil Příbram

Článek

Příbram si od jejich příchodu slibuje zkvalitnění soupisky. Tým totiž v závěru minulé sezony doplatil na nezkušenost mladých fotbalistů, kteří museli v úzkém kádru zaskakovat za zraněné spoluhráče.

"Bez diskuze jsou to oba velmi zkušení hráči, kteří nám pomohou. Nechceme, aby se nám stalo to, co v předchozí sezoně, kdy jsme při úzkém kádru dohrávali s dorostenci na lavičce. V jejich případě navíc čekáme kvalitu," řekl prezident klubu Jaroslav Starka.

Devětadvacetiletý útočník Střihavka už prošel v české lize Jabloncem, Spartou, Blšany, Ostravou, Slavií a Plzní. Naposledy působil na Slovensku, kde hrál za Žilinu a Prešov. Bývalý juniorský reprezentant má na kontě i angažmá v Tilburgu a Norwichi.

Rovněž devětadvacetiletý záložník Kalivoda má v lize už 165 startů, většinu z nich za Slavii, jejímž je odchovancem. Hrál i za Blšany, Teplice, Brno a naposledy na jaře ve Viktorii Žižkov.

Příbram už dříve posílili obránci Tomáš Hájovský, Kevin Lafrance, Zdeněk Šmejkal, záložník Petr Trapp a útočník Zoran Danoski.

Reklama

Související témata: