Hlavní obsah

Wágner se z Plzně na půl roku zase vrací do Příbrami

Plzeň

Další změnu v kádru hlásí den po postupu do 3. předkola Evropské ligy fotbalová Viktoria Plzeň. Na půlroční hostování do Příbrami odchází útočník Tomáš Wágner. Jedenadvacetiletý autor patnácti ligových branek přestoupil v lednu 2012 do Štruncových sadů právě z týmu Středočechů.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Fotbalisté Příbrami mohou Tomáše Wágnera (vlevo) uvítat zpátky v týmu.

Článek

„Tomáš sám projevil přání odejít formou hostování z Plzně do týmu, kde by měl větší šanci nastupovat pravidelně. Vzhledem k jeho znalosti příbramského prostředí a zájmu samotného klubu se Tomášův přesun domluvil velmi rychle. Naším přáním samozřejmě je, aby se pravidelně prosazoval a navázal na střeleckou pohodu, kterou měl před příchodem do Viktorie. V zimě se pak Tomáš Wágner opět zapojí do přípravy Viktorie," řekl k transferu generální manažer plzeňského klubu Adolf Šádek.

Možnost půlročního působení v mateřském klubu vítá také samotný Tomáš Wágner. „Je to pro mě ideální možnost dostat se opět do herní pohody. V konkurenci ofenzivních hráčů ve Viktorii Plzeň bych se dostával na hřiště velmi sporadicky, věřím, že v Příbrami bude moje herní vytíženost výrazně větší. Rád bych se v zimě vrátil do přípravy Plzně v plné formě s větší šancí na vybojování místa v základní sestavě."

Reklama

Související témata: