Hlavní obsah

Dukla nasázela Teplicím čtyři góly, Slavia nevyhrála ani proti Olomouci

Praha
Aktualizováno

Fotbalisté Dukly Praha získali první vítězství v probíhající sezóně Gambrinus ligy, když ve 3. kole porazili na domácím trávníku Teplice 4:0. Ani na třetí pokus se nepodařilo novému trenérovi Slavie Petru Radovi zvítězit. Slavia na domácím hřišti remizovala se Sigmou Olomouc 1:1.

Foto: Petr Horník, Právo

Fotbalisté Dukly se radují z branky do teplické sítě.

Článek

Fotbalisté Dukly v předchozích dvou ligových kolech získali jediný bod. Teplice naopak v sezóně ještě neprohrály. Ve 28. minutě se fanoušci na Julisce radovali poprvé. Borek přihrál Pázlerovi, jehož přízemní střela skončila za Grigarovými zády. Do konce první půle si Pražané připsali další branku. Bergrův centr hlavou zužitkoval Přeučil.

Tomáš Berger se branky dočkal krátce po začátku druhé části. Do gólové příležitosti ho vyslal skvělou přihrávkou Borek a Berger teplického brankáře překonal střelou k pravé tyči. Na 4:0 navýšil Kalouda, do brány dotlačil Haškův centr.

Ani ve třetím utkání neslavil nový trenér Slavie Petr Rada vítězství. Po remízách s Jihlavou a Ostravou remizovali Pražané také s Olomoucí. Do vedení se už ve 12. minutě dostali hosté z Hané. Centr z pravé strany našel Hubníka, který balón poslal na neobsazeného Ordoše, který už měl snadnou práci. Sešívaní vyrovnahli ve 27. minutě, když přihrávku Juhara zužitkoval i díky teči Karol Kisel.

Třetí kolo pokračuje v sobotu zápasy Jablonec - Liberec, další čtyři duely se hrají v neděli. Kolo zakončí pondělní dohrávka České Budějovice - Ostrava.

Gambrinus liga, 3. kolo:
Dukla - Teplice 4:0on-line
Branky: 28. Pázler, 40. Přeučil, 48. Berger, 79. Kalouda.
Slavia - Olomouc 1:1on-line
Branky: 27. Kisel - 12. Ordoš.

Reklama

Související témata: