Hlavní obsah

Příbram - Ml.Boleslav 1:1Příbram získala první bod v sezóně

MinutaMin. Tým Hráč Akce
10. Střihavka 1 : 0
65. Brunclík 1 : 1
Záznam online reportáže

Příbram

Fotbalisté Příbrami urvali první body v sezóně, když remizovali se zraněními zdecimovanou Mladou Boleslaví. Ta dál drží nepříznivou bilanci šesti let bez vítězství na příbramském trávníku.

Článek

Příbram znovu přeskupila posty, trenér Vavruška nejvíc šokoval třetím variantou na místě pravého obránce ve třetím utkání sezóny. A ani nyní nešlo o beka. Poté, co nevyšly experimenty se záložníkem P. Pilíkem ani útočníkem Huňou, se proti Boleslavi postavil na pravý kraj obrany další útočník Krbeček. Nevedl si špatně a je dost možné, že Vavruška konečně našel „ideálního beka".

První velkou šanci měla Boleslav, domácí mohli děkovat Hruškovi, který vytasil skvělý reflexivní zákrok při hlavičce Ondřejky. Ale do vedení šla Příbram. Mareš poslal střílený centr před branku, kde se nejlépe zorientoval Střihavka a dorazil míč do sítě. V české lize se trefil po téměř dvou letech.

Po pauze začali čím dál častěji hrozit hráči Boleslavi. V 51. min. naservíroval Šírl z levé strany míč Ondřejkovi, ten si ho zpracoval na penaltě, ale placírkou z ideální pozice trestuhodně přestřelil. Ale zanedlouho už Hruška v příbramské brance kapituloval, když vyrazil střelu Sivriče a Brunclík zblízka skóroval. Hosté mohli strhnout vedení na svou stranu, ale Kysela s Johanou nedokázali procpat do sítě balón, který poskakoval na čáře. A Kyselu v další šanci vychytal Hruška.

Příbram - Ml. Boleslav 1:1
Branky: 11. Střihavka - 64. Brunclík. Rozhodčí Nenadál, žluté karty: Hájovský, Koukal - Šírl, 3627 diváků. Poločas 1:0.
Příbram: Hruška - Krbeček, Hájovský, Dejmek, Divíšek (74. Danoski) - Jiří Mareš, T. Pilík (81. Kalivoda), Koukal, Pleško - Šlapák, Střihavka (76. Wágner).
Mladá Boleslav: Šeda - Bořil, Johana, Zbrožek, Šírl - Brunclík, Kúdela - Kysela, Jakub Mareš, Sivrič (89. Nešpor) - Ondřejka (79. Táborský).

Reklama

Související témata: