Hlavní obsah

Plzeňský záložník Fillo bude znovu hostovat v Mladé Boleslavi

Mladá Boleslav

Plzeňský fotbalista Martin Fillo bude do konce podzimní části první ligy hostovat v Mladé Boleslavi, kde už strávil jarní část minulého ročníku.

Foto: Petr Horník, Právo

Martin Fillo ještě v dresu Mladé Boleslavi.

Článek

"Martin chce především pravidelně nastupovat, což v nabitém kádru Viktorie není jednoduché. Z několika nabídek jsme po konzultaci se samotným hráčem zvolili právě Mladou Boleslav, jejíž prostředí Martin dobře zná a kde by se okamžitě mohl zapojit do zápasového rytmu," uvedl v prohlášení generální manažer západočeského klubu Adolf Šádek.

Plzeňský odchovanec se na začátku sezóny dokázal probojovat do základní sestavy trenéra Pavla Vrby, ale do posledních zápasů naskakoval pravidelně už jen jako střídající hráč. Ze sedmi prvoligových kol nastoupil od prvních minut pouze dvakrát, v Evropské lize a jejích předkolech pětkrát.

Fillo během prvního jarního hostování v Boleslavi odehrál 13 zápasů a vstřelil dvě branky. Celkem má v první lize na kontě 118 startů a 22 gólů. V letech 2008-2011 působil v norském Vikingu Stavanger a v roce 2009 nastoupil třikrát za národní tým.

Reklama

Související témata: