Hlavní obsah

VIDEO: Sparta láká přespolní fanoušky, proto Kweuke poprvé v životě sedl do tramvaje

Praha

Program mají nabitý, tři fotbalisté pražské Sparty si přesto rádi zpestřili podzim rolemi v klubovém videu. Letenští chtějí poděkovat mimopražským fanouškům za dlouholetou podporu a zároveň je nalákat na nedělní ligový duel s Libercem. Proto Léo Kweuke usedl do tramvaje, Manuel Pamič do vlaku a Vlastimil Vidlička do auta, aby ztvárnili klip „Jak blízko to máš na Spartu ty?“.

Jak daleko na Spartu

 
Článek

Z kamerunského Yaoundé je to na Letnou 5148 kilometrů, z chorvatského Žminje 889 a ze Zlína 302. Tato města mají ilustrovat, z jakých vzdáleností se do kabiny sjíždějí fotbalisté Sparty. A s jejich příznivci je to podobné, také se do hlediště Generali Areny pravidelně přesouvají z rozličných koutů republiky.

Vidlička jezdí ze Zlína autem pravidelně, další dva jeho kumpáni zvolili způsob dopravy s velkou nadsázkou. Chorvat Pamič si sedl do vlaku a Kamerunec Kweuke se projel tramvají - prý dokonce vůbec poprvé v životě. Po chvíli váhání na Letné nezabloudí do cirkusu, ale najde cestu na stadión a všechno dobře dopadne...

Kweukemu se před kamerou evidentně líbí, již před rokem si v podobném klipu užíval natáčení coby žák se sličnou učitelkou při hodině češtiny.

Tři sparťani natáčeli nové video v rozmezí tří dní na Letišti Václava Havla a na Hlavním a Smíchovském vlakovém nádraží.

Reklama

Související témata: