Hlavní obsah

Gratuluji vám, hoši, smál se Horváth Slovákům Bakošovi, Čišovskému a Ďurišovi

Plzeň

Trpkou dohru měla pro trojici slovenských fotbalistů prohra ve středečním přípravném utkání s Českem. Tým Michala Bílka vyhrál 3:0, na straně poražených nastoupila i trojice opor Viktorie Plzeň Marek Bakoš, Marián Čišovský a Michal Ďuriš.

Foto: Sport.cz

Pavel Horváth si bude ze svých slovenských spoluhráčů utahovat ještě dlouho.

Článek

„Jsem připravený na nejhorší. Horváth si nás nepochybně vychutná," mínil po utkání útočník Bakoš. „Ani si nepředstavuji, co nás čeká," přiznával Ďuriš.

Trojice slovenských hráčů si jistý „předkrm" štiplavých poznámek vychutnala už cestou do Plzně, protože z Olomouce cestovala vozem v doprovodu vysmáté dvojice českých reprezentantů Daridy a Limberského. Při čtvrtečním tréninku byl ale největším kritikem zostuzené trojice slovenský brankář Matúš Kozáčik. „Skutečně pěkně jste reprezentovali. Teď budeme poslouchat dva roky, jak jsme dopadli," dobíral si krajany Kozáčik.

„Pěkně vám gratuluji, ale jen k reprezentačnímu startu. Jinak není k čemu," vítal trojici slovenských spoluhráčů plzeňský kapitán Pavel Horváth. „Nic si z toho nedělejte, kluci. Není ostuda prohrát s týmem, jaký momentálně my Češi máme, o tři góly," rýpal do nešťastníků David Limberský. „Bylo jasné, že to dostaneme sežrat," věděl Ďuriš.

Reklama