Hlavní obsah

Kanonýr Mahmutovič prodloužil v Teplicích smlouvu do roku 2015

Útočník Aidin Mahmutovič a obránce Michael Lüftner prodloužili smlouvy v aktuálně předposledním týmu fotbalové ligy Teplicích. Bosenský kanonýr zůstane hráčem Severočechů do roku 2015, osmnáctiletý talent Lüftner ještě o rok déle. O podpisu smluv informoval klub na svém webu.

Foto: Petr Horník, Právo

Teplický útočník Aidin Mahmutovič se raduje z branky

Článek

Šestadvacetiletý Mahmutovič v Teplicích působí od roku 2008 a v této sezóně je se šesti góly jejich nejlepším střelcem. Celkem za severočeský klub odehrál 119 zápasů a dal 35 branek. Teplický odchovanec Lüftner nastupuje za první tým od této sezóny a dlouhodobý kontrakt si mládežnický reprezentant vysloužil povedenými podzimními výkony.

"Aidin je hráč, který je stále v hledáčku několika klubů, a proto je pro Teplice důležité, aby měl dlouhodobý kontrakt," uvedl klubový ředitel František Hrdlička.

"Michael Lüftner na sebe upozornil tím, jak se dokázal prosadit do základní sestavy," pokračoval Hrdlička. "Stal se objevem letošního podzimu a je velkou nadějí do budoucna," dodal sportovní manažer Pavel Verbíř.

Lüftner měl z prodloužení smlouvy obrovskou radost. "Na začátku sezóny jsem tajně snil, že bych mohl do A-týmu jen nakouknout, a dnes jsem jeho součástí. Prodloužení smlouvy je pro mě velká motivace," uvedl.

Reklama

Související témata: