Hlavní obsah

Liberec bude v přípravě zkoušet další dva slovenské fotbalisty

Liberec

Slovan Liberec bude zkoušet další dva slovenské fotbalisty. Na čtvrteční start zimní přípravy dorazí levý obránce Michal Janec ze Žiliny a záložník Michal Obročník, který působil ve Zlatých Moravcích. Oba se tak připojí ke svým krajanům Juraji Tomáškovi ze Sence a Kamilu Karašovi z MFK Košice.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Sympaťák ligy 2011/12 Jan Nezmar, nynější sportovní ředitel Liberce.

Článek

"Všechny testované hráče sledujeme dlouhodobě. Nechceme, aby nám sem posílali hráče manažeři, ale chceme si je vybírat podle svých kritérií," uvedl pro klubový web liberecký sportovní ředitel Jan Nezmar.

Přípravu ve Slovanu začnou také stoper Jiří Pimpara z druholigového Varnsdorfu a zatím jediná zimní posila bývalý reprezentant Radoslav Kováč, který přestoupil z Basileje.

Liberecké vedení v těchto dnech jedná o budoucnosti trojice ukrajinských mladíků Serhije Ljulky, Artema Butenina a Eugena Morozenka, kteří přišli v létě. Ani jeden z nich zatím nezahájí přípravu.

Slovan také pokračuje v jednáních s pražskou Spartou o možném odchodu klíčového záložníka Lukáše Váchy na Letnou. Přestup jednoho z nejžádanějších hráčů domácí ligy ale zatím prý není na pořadu dne. "Zatím bych řekl, že se neblížíme dohodě," uvedl Nezmar.

"O odchodu nikoho jiného aktuálně nejednáme. Nemáme žádnou oficiální nabídku," dodal liberecký sportovní ředitel, který po podzimu ukončil aktivní kariéru.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NHL

Calgary - San Jose 5:1

Premiérový gól v NHL a navrch bitka. Český útočník zažil v zámoří velký večer
NačítámNačíst další články