Hlavní obsah

Plzeň - Lokomotiv 5:3Plzeň v generálce na Neapol přestřílela Lokomotiv Moskva

Larnaka

Fotbalisté Plzně v generálce na jarní část sezony a dvojutkání s Neapolí v Evropské lize zazářili, když na soustředění na Kypru přehráli přední ruský celek Lokomotiv Moskva 5:3. Dvěma zásahy a vybojovanou penaltou se blýskla zimní posila Stanislav Tecl.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Fotbalistům Plzně se generálka na Evropskou ligu povedla.

Článek

Viktoriáni dosud v přípravě ukazovali velmi dobrou ofenzivní formu a v průměru stříleli pět gólů na utkání. Svou normu potvrdili i dnes proti aktuálně osmému týmu ruské ligy.

Skóre načal z pokutového kopu za faul na Tecla kapitán Horváth. Lokomotiv sice těsně před pauzou srovnal rovněž z penalty, ale ještě v nastaveném čase vrátil Plzni vedení reprezentant Darida.

Po změně stran pak začal úřadovat Tecl, který dvěma góly během pěti minut v podstatě rozhodl o výhře. Tu ještě podpořil střídající Bakoš. Lokomotiv už v závěru pouze snížil góly ruského reprezentanta Pavljučenka a slovenského obránce Ďurici.

Plzeň na soustředění na Kypru sehraje ještě středeční utkání se Slaskem Vratislav; to však bude ovlivněno odjezdem reprezentantů, šanci tak dostanou další hráči. V kompletním složení nastoupí Plzeň až 14. února proti Neapoli v Evropské lize.

Přípravné fotbalové utkání na Kypru:
Viktoria Plzeň - Lokomotiv Moskva 5:3 (2:1)
Branky: 50. a 55. Tecl, 17. Horváth z pen., 45.+3 Darida, 68. Bakoš - 44. Caicedo z pen., 72. Pavljučenko, 82. Ďurica.
Sestava Plzně: Kozáčik - Řezník, Čišovský, Hejda, Limberský (68. Končal) - Darida (77. Zeman), Horváth - Rajtoral (63. Štípek), Kolář (68. Adamov), Ďuriš (63. Fillo) - Tecl (63. Bakoš). Trenér: Vrba.
FC Hradec Králové - Viitorul Konstanca 2:1 (1:1)
Branky: 36. Kulič, 68. Voltr - 24. Tarnovan.
Sestava Hradce: Lindr - Holeš (60. Poděbradský), Hochmeister (60. Jánošík), Fukal (60. Simerský), Plašil (60. Hájek) - Halilovič (60. Voltr), Strnad (60. Pávek), Šisler (60. Schwarz), Štěpán - Harba (60. Klapka), Kulič (60. Zelený). Trenér: Plíšek.
1. FK Příbram - Györ 1:1 (0:0)
Branky: 76. Krbeček - 74. Střeštík.
Sestava Příbrami: Hruška - Jugas, Hájovský, Dejmek, Pleško - Valenta, Trapp, Tarczal, Mašán (64. Koukal) - Stratil (46. Šlapák) - Střihavka (64. Krbeček). Trenér: Marko.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články