Hlavní obsah

Slavia - Vaslui 0:0, nedohránoFotbalisté Slavie nedohráli zápas s rumunskou Vasluí. Kvůli krupobití

Belek/Praha

Kvůli nepřízni počasí nedohráli fotbalisté pražské Slavie na soustředění v Turecku utkání s rumunskou Vasluí. Nad areál v Beleku se po přestávce přihnalo krupobití a zápas byl v 54. minutě předčasně ukončen. Už předtím, po půlhodině hry, byl podle oficiálních stránek pražského klubu zápas na několik minut přerušen kvůli silnému dešti.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Martin Fenin (vlevo) a Jaromír Zmrhal během utkání Tipsport ligy proti Jablonci.

Článek

Slávisty může těšit, že na soustředění v Turecku stále neinkasovali. V prvním duelu porazili polskou Wislu Krakov 2:0 a také v pátek si počínali v defenzívě dobře.

Jediné vážnější zaváhání je potkalo na začátku druhé půle, kdy po souboji Čonky s Antalem nařídil rozhodčí penaltu. Brankář Čontofalský ale Costinovu střelu k levé tyči vyrazil, a po následné skrumáži odkopl míč do bezpečí Jan Vošahlík. V první půli měli několik šancí Pražané, na kluzkém terénu ale skórovat nedokázali.

Volno tentokrát dostali Marcel Gecov a Tomáš Mičola, kterého trápila bolest zad. Podle klubového webu se však nejedná o nic vážného.

Před návratem do Čech ještě slávisté změří síly v úterý s dánským týmem Horsens.

Přípravné fotbalové utkání v Turecku:
Slavia Praha - FC Vaslui 0:0 - ukončeno v 54. minutě kvůli krupobití
Slavia: Čontofalský - Nitrianský, Bortel, Dobrotka (46. Hubáček), Juhar (46. Čonka) - Koreš (46. Vošahlík), Petrák, Zmrhal, Šimeček - Kisel (46. Fenin) - Škoda. Trenér: Rada.
Další přípravná fotbalová utkání českých týmů v Turecku:
Baumit Jablonec - Volga Nižnij Novgorod 1:1 (0:1)
Branky: 60. Haudrič - 31. Sapogov.
Jablonec: Fendrich (75. Valeš) - Kubista, Štochl, Eliáš, Jablonský - Skwarczek (75. Kopic), Piták (75. Vaněk), Jurča (75. Novák), Haurdič - Třešňák, Hubník. Trenér: Kotal.
Mladá Boleslav - Dila Gori 2:3 (1:0)
Branky: 19. Šírl, 75. Kúdela - 60. Bechvaia, 68. Nathan, 72. Kvikvelia.
Ml. Boleslav - I. poločas: Miller - Kysela, Johana, Dosoudil, Šírl - Jarolím, Opiela - Mareš, Sloboda, Sivrič - Nešpor.
II. poločas: Hankič - Kúdela, Johana, Dosoudil, Bořil - Jarolím, Ščuk - Kysela, Brunclík, Ondřejka - Nešpor (56. Synek). Trenér: Minář.
Zbrojovka Brno - Györ 2:1 (1:0)
Branky: 44. Švancara, 80. Glaser - 85. Seydi.
Brno: Hladký - Hyčka (66. Glaser), Brabec (59. Pernice), Buchta (46. Avdič), Husár - Frejlach (23. Přerovský), Sus (53. Mezlík), Zavadil (66. Šoljič), Traore (46. Kunc) - Markovič (61. Halaška), Švancara (61. Škoda). Trenér: Čuhel.
Přípravné fotbalové utkání na Kypru:
Dukla Praha - Korona Kielce 0:1 (0:1)
Branka: 40. Korzym.
Dukla: Kučera (46. Šebek)- Hašek, Božič (46. Jeřábek), Vorel, Hanousek - Ouedraogo, Podrazký (68. Borek), Malý (68. Kalouda) - Berger (68. Néstor), Marek (83. Pospěch), Engelmann. Trenér: Kozel.

Reklama