Hlavní obsah

Doutná přestupová bomba! Na rebela Řepku má políčeno divizní Dobrovice

Praha

Quo vadis, Tomáši Řepko, aneb kde nakonec zakotví vyhlášený fotbalový rebel? Řízného beka, který na sklonku loňského roku v Českých Budějovicích předčasně skončil, podle informací serveru tn.cz láká divizní FK Dobrovice, celek až ze čtvrté nejvyšší tuzemské soutěže. A nabízí údajně lukrativní plat: kolem 80 000 korun měsíčně.

Foto: Petr Horník, Právo

Typické rozpažení Tomáše Řepky nad verdiktem rozhodčího při utkání Tipsport ligy s Hradcem Králové.

Článek

„Hráč jeho typu a zkušeností by se nám samozřejmě hodil," přiznává sportovní manažer klubu David Čáslava. Portál připomíná, že fotbalový celek z třítisícového městečka na Mladoboleslavsku sponzoruje místní cukrovar, jehož šéf je zároveň předsedou klubu.

Devětatřicetiletý kontroverzní stoper se ale o svém dalším působišti zatím nerozhodl. „Čeká na nějaké profesionální angažmá, a pokud ho nedostane, bude se zabývat dalšími nabídkami," dodává Čáslava.

Jasno o bývalém reprezentantovi, jenž během kariéry hrával ligu také za Baník Ostrava a Spartu a v zahraničí oblékal dres Fiorentiny či West Hamu, chce mít vedení Dobrovice do několika dnů. Jak připomíná i oficiální klubová stránka, na velká fotbalová jména jsou tamní fanoušci zvyklí. V týmu hráli vicemistr Evropy Jiří Němec, obránce Petr Vrabec a v současnosti v klubu působí i další bývalý sparťan Martin Zbončák.

Reklama