Hlavní obsah

Staň se králem Gambrinus ligy, začni hrát fantasy!

Aktualizováno

Všichni fanoušci české Gambrinus ligy pozor. Od dnešního dne si přímo na Sport.cz můžete vyzkoušet Fantasy ligu a poznat, jaké je to být skutečným trenérem a hrát proti ostatním uživatelům. Postavte si vlastní jedenáctku a ukažte v přímém souboji, že jste lepší manažeři než vaši soupeři! Hra, kterou hrají po celém světě milióny sportovních nadšenců, konečně dorazila díky Seznam.cz do srdce Evropy. U toho nesmíte chybět. Fotbal bude ještě daleko zajímavější a napínavější než dosud.

Fantasy Gambrinus liga

Článek
Fotogalerie

Fantasy liga je hra, která vás vtáhne a nepustí. Využijte svůj rozpočet, jak nejlépe dokážete a vyberte si hráče, o kterých si myslíte, že jsou ti praví. O tom, kdo vyhraje a prohraje, totiž nerozhoduje počítač či jiný druh simulace, ale to, jak vámi vybraní hráči dané kolo skutečně hráli. Máte v týmu Davida Lafatu a on zrovna vstřelil gól? Pak budete jásat stejně jako fanoušci Sparty. Váš tým právě získal tři body.

Máte v týmu Tomáše Řepku, který dostal během zápasu červenou kartu? To pro vás znamená minus 3 body. Brankář vašeho fantasy týmu vykryl všechny střely a udržel čisté konto? Právě přispěl k vítězství vašeho týmu jedním bodem. Vše, co se stane na hřišti, ovlivní výsledek vašeho zápasu. Každý gól. Každá udělená karta. Vše se počítá.

Zápasy Gambrinus ligy teď dostanou úplně jiný rozměr! Je konec pouhého nadávání z gauče, teď se můžete zapojit do hry. Konec vysvětlování kamarádům v práci, jak to ten trenér dělá špatně. Teď jste trenérem vy, tak jim ukažte, jak se to dělá. Vyberte si správné hráče. Postavte vítěznou sestavu. Dokažte, že jste dobrým koučem. Porážejte své přátele. Vyhrajte luxusní ceny. Staňte se králem Gambrinus ligy!

Tak na co ještě čekat?!

Reklama

Související témata: