Hlavní obsah

FANTASY: 18. kolo Gambrinus ligy skončilo. Týmy ovládl Rajtoral

Fantasy

Osmnácté kolo nejvyšší fotbalové soutěže již patří minulosti a s ním se uzavřelo i druhé kolo Fantasy ligy. Vítězi v něm stačilo tentokrát získat 81 bodů. Nejoblíbenějším hráčem se stal František Rajtoral, který našel své místo téměř v každém druhém týmu. Následován byl Pavlem Horváthem a Václavem Kadlecem.

Foto: Sport.cz

Nejlepší tým 18. kola Fantasy ligy!

Článek
Fotogalerie

Jak se vám sázka na zářící hvězdy 17. kola Gambrinus ligy vyplatila? Potvrdili střelci svou formu? Pojďme se podívat na hráče, kteří přinesli svým trenérům nejvíce bodů a na smolaře, kteří se v dalších kolech posadí na lavičku náhradníků.

Největší důvěru si vysloužili hráči Plzně, jenže ti propadli. Pavel Horváth nenastoupil k zápasu vůbec, Marek Bakoš nepotvrdil svou formu a Stanislav Tecl stále čeká na svůj první gól v jarní části sezóny.

Nejúspěšnějším hráčem Plzně se tak stal Václav Procházka, který si připsal 10 bodů za parádní trefu do ostravské sítě a pozorné bránění Milana Baroše. Povedený výkon hlásí taktéž jablonečtí Čížek a Zoubele, oba si připsali po deseti bodech. Stabilní výkonnost má i patnáctimiliónový Tomáš Zápotočný. Pojďme se nyní podívat na výkony nejzářivějších hráčů, i těch kteří zklamali, podrobněji!

Překvapení kola

Mašán Aziz (Příbram) - 15 b

Dobře si toto jméno zapamatujte! Nejlepšího hráče tohoto kola neměl v sestavě nikdo, přesto si kuvajtský záložník ve službách Příbrami jasně řekl o místo ve vaší jedenáctce! Dvěma brankami rozhodl o vítězství svého mužstva a zisku 3 bodů. To vše za pouhé 2 milióny! Zvedl tak prapor záchranného tažení Středočechů.

Tomáš Jablonský (Jablonec) - 9 b

Skvělý výkon předvedl jablonecký Tomáš Jablonský a svým trenérům připsal 9 bodů! Bezchybný defenzivní výkon korunovaný gólovou přihrávkou. To vše za necelých devět miliónů.

Václav Procházka (Viktoria Plzeň) - 10 b

„Plzeň, to je sázka na jistotu!" To si řekla většina koučů a vložila své naděje do ofenzivně laděných hráčů. Zapomněla však na stopera Václava Procházku, který čest Západočechů zachraňoval na poslední chvíli. Přesnou trefou zařídil Viktorii alespoň bod a svému hráčskému kontu rovných deset.

Jan Navrátil (Sigma Olomouc) - 10 b

Dynamický, rychlý a přesný, to je krátká vizitka olomouckého Jana Navrátila, který sestřelil hradecké Votroky dvěma góly a všechny své příznivce potěšil deseti body. Pohárové tažení Sigmy tak může pokračovat a vy, trenéři, byste měli zvážit, zda olomouckým hráčům nedávat větší prostor ve vašich týmech.

Zklamání kola:

David Limberský (Viktoria Plzeň) - 1 b

Noční můra, jinak se opravdu výkon Davida Limberského nazvat nedá. Při absenci Pavla Horvátha to měl být právě tento reprezentační obránce Plzně, který pomůže nasměrovat svůj celek k třem bodům. Nestalo se. Limberskému se nedařilo, navíc neproměnil penaltu a svůj tým tak připravil o jeden bod.

Josef Kaufmann (Teplice) - 0 b

Teplickým se zápas v Příbrami vůbec nevydařil a v nové sezóně zatím tápou. Josef Kaufmann by měl svými zkušenostmi přinést do zadních řad Severočechů klid a jistotu, zatím se tak nestalo a svěřenci trenéra Ščasného obdrželi v dosavadních dvou zápasech čtyři branky.

Milan Fukal (Hradec Králové) - 1 b

Hradecký kapitán měl být v duelu proti Olomouci neprůchodnou zdí. Po jeho fatální chybě se ovšem Hanáci dostali do vedení. Obrana vedená Milanem Fukalem kapitulovala i ve druhém poločase a hradecká tvrz padla.

František Ševinský (Mladá Boleslav) - 0 b

Bývalá stálice plzeňské defenzivy se v utkání proti Slavii nevešla do základní jedenáctky Mladé Boleslavi. Šanci dostal Ševinský ve druhém poločase, kdy měl vyztužit obranu Středočechů a strážit hubené vítězství. Nepovedlo se, Ševinský vás tak stál deset miliónů a nepřinesl vám ani bod.

Reklama