Hlavní obsah

FANTASY: První duel je tady! Televizní komentátor vyzval na souboj Luďka Zelenku

Praha

Máme tu prvního vyzyvatele! Známý televizní komentátor Michal Hrdlička vyráží do boje proti Luďku Zelenkovi. S jakou sestavou na Luďka vyrukuje a v čem vidí největší slabiny Zelenkova výběru?

Sestavu pro 19.kolo nám odkryl i Michal Hrdlička

Článek
Fotogalerie

"Zdravím všechny fotbalové nadšence. Jsem rád, že se mohu aktivně zapojit do tohoto super projektu. Mám možnost přiložit ruku k dílu, a když už v té televizi tolik „chytračím," mohu se sám podílet na skladbě ideální jedenáctky kola. Je to o to peprnější, že čelím svému kamarádovi Luďku Zelenkovi. Na konfrontaci s ním se hodně těším! Mám ho přečteného, je mi jasné, že bude sázet na své kamarády, což jsou většinou skoro jeho vrstevníci. A mně jde o vítězství, takže tady musí jít sympatie stranou. Jak by řekl Ivánek: „Důležitý jsou nějaký body."

Jak se tak dívám na výběr Luďka Zelenky pro aktuální kolo, mám radost. Je to trochu prvoplánová sestava, ne moc promyšlená. Úplně vidím, jak ji skládá. Má rozzářené oči, nadšeně investuje téměř polovinu celkové sumy do útočníků a zbytek sestavy lepí tak, aby vyšel s dukáty. Je pravda, že i já mam nejdražší borce v útoku, ale svůj tým jsem stavěl na pevných základech. U Luďka nevidím nějaký hlubší záměr, či překvapivý tah. Je to podobné, jako když na mě běží s míčem na tréninku. Když mě vidí před sebou, tak neriskuje. Radši zasekne a hraje zpátky.

Přesto se v některých postech shodujeme. Ostavský gólman Bárta mě taky na jaře hodně přesvědčil. Vypadá velmi jistě, skvěle si vedl i v Plzni. Po zimní pauze na mě defenzíva Baníku působí velmi organizovaně a proto v domácím zápase s Hradcem Králové předpokládám vychytanou nulu. Kušnír z Liberce mi přijde k poměru cena – výkon jako ideální volba. Hraje pravidelně v základu a doma proti Č. Budějovicím bude mít i dost prostoru k zaútočení. Stoperská dvojice mě vyšla hodně levně a vypadá kvalitně. Dreksa bude mít doma s Jihlavou jen minimum práce. Tým z Vysočiny je po odchodu Tecla dost impotentní a připadá mi, že s prodejem tohohle kanonýra ruku v ruce odejde i první liga. Slávista Bortel ještě neukázal naplno svůj potenciál, ale své možnosti už naznačil. Předpokládám, že se bude stejně jako celá Slavia zlepšovat. Nejdražším členem obranného kvarteta je krajní bek Limberský. Po neproměněné penaltě bude mít velkou chuť své zaváhání odčinit a já jsem fanouškem jeho hry!

V záložní řadě jsem namixoval dravé mládí a zkušenost. Uprostřed jsou zástupci té druhé kategorie. Matějovský má stejně jako celá Sparta výbornou formu, Štajner taky. První jarní kolo rozhodl, v tom druhém k tomu měl blízko, ale nastřelil tyč. Teď by mohl zase bodovat. Tyhle mazáky doplňuji Kukecem a objevem minulého víkendu Azízem. Kuvajťan popravil Teplice dvěma góly a třeba mu to půjde i dál.

Můj útok nahání hrůzu. Jsem téměř přesvědčen o tom, že Baroš dá po návratu do Baníku svůj první gól. Při své premiéře naskočil do hry z lavičky, v Plzni už hrál v základu. Teď by se doma proti Hradci měl prosadit. No a Ordoš? Olomouc bude v ofenzívě proti Jihlavě spoléhat právě na něj. Skórovat může ze vzduchu i nohou. Věřím mu.

A věřím své sestavě celkově. Doufám, že to přinese úspěch. Cíl je jasný. V přímém souboji pokořit Zelího. Je fajn, mám ho rád, ale už je to starší pardál. Tak uvidíme jestli ještě ví, kudy běží zajíc."

Porazí vyzyvatel Michal Hrdlička výběr Luďka Zelenky?
Ano
51,5 %
Ne
48,5 %
Celkem hlasovalo 5689 čtenářů.

Reklama

  0 : 0 Jablonec - Zlín 0 : 0 53. min Živě
20240420T15 : 00:00+0200
Jablonec vs. Zlín
Jablonec vs. Zlín
Jablonec
Zlín
  0 : 0 Karviná - Bohemians 0 : 0 49. min Živě
20240420T15 : 00:00+0200
Karviná vs. Bohemians
Karviná vs. Bohemians
Karviná
Bohemians
  3 : 1 Sparta - Ostrava 3 : 1 54. min Živě
20240420T15 : 00:00+0200
Sparta vs. Ostrava
Sparta vs. Ostrava
Sparta
Ostrava
  Teplice - Č. Budějovice dnes 18 : 00
20240420T18 : 00:00+0200
Teplice vs. Č. Budějovice
Teplice vs. Č. Budějovice
Teplice
Č. Budějovice