Hlavní obsah

FANTASY: Sázka na Baroše se Hrdličkovi vyplatila!

Praha

V pořadí 19.kolo fotbalové Gambrinus ligy je za námi a s ním i první kolo přímého duelu mezi Michalem Hrdličkou a Luďkem Zelenkou. Ten vyhrál s náskokem 28 bodů sportovní moderátor. Co si o uplynulém kole myslí oba aktéři?

Jasné vítězství Michala Hrdličky

Článek
Fotogalerie

Vítěz duelu Michal Hrdlička - 93bodů!

"Už z mého předvíkendového příspěvku jste mohli poznat, že do téhle konfrontace s mým spoluhráčem ze Všenor jdu se zdravým sebevědomím. Zatímco na vítězství našeho mužstva v A třídě jsme participovali oba – na Zelího byla penalta a já jsem ji proměnil, tak tady jsme po celý víkend byli nesmiřitelnými soupeři.

Největší počet bodů (30) mi svým famózním výkonem zajistil Milan Baroš, ze kterého jsem pro zápas s Hradcem Králové prozíravě udělal kapitána. Bary se mi odvděčil hattrickem. Dařilo se i dalším hráčům z mé jedenáctky, skórovali ještě Ordoš i obránce Kušnír. Ten jako jediný z defenzivní čtyřky neudržel čisté konto, což naopak dokázal gólman Bárta.

Jen doufám, že to Luděk hned po prvním neúspěchu, byť výrazném, nezabalí. Je mi jasné, že teď zvažuje své možnosti. Sice mě před tímhle kolem nazval „zobákem," ale teď aby chodil kanály. Takže Zeldo: O věku to není. Chce to na sobě pracovat, vzdělávat se, permanentně sbírat informace.

Ale vám čtenářům a hráčům Fantasy je jasné, že jsem k tomu potřeboval hodně štěstí. Zůstávám tedy pokorný a přestože jsem laťku nastavil hodně vysoko, tak doufám, že se mi bude dařit i nadále."

Poražený Luděk Zelenka si o Michalově vítězství myslí své!

"Původně jsem se měl ohlásit až ve středu s představením své sestavy na 20. kolo, ale rozhodně chápete, že musím reagovat na výše sepsané řádky mého kolegy Michala Hrdličky, který je zjevně psal pod sebeuspokojivým vlivem shody okolností a náhod a velmi pravděpodobně i za podpory různých psychotropních látek či sedativ. Jak jinak si vysvětlit jeho výzvu k chození kanálama a o pracování na sobě a vzdělávání. Je totiž více než jisté, že v minulém kole o výsledcích rozhodla vysloveně neznalost prostředí, informací a sázka na riziko. Po zážitku z uplynulého kola nabízím Michalovi natočit volné pokračování známé pohádky Z pekla štěstí 3!

O to více se musím smát výrokům o pokoře, protože Hrdla by nebyl pokorný, ani kdyby se tak jmenoval! Je jasné, že se v 19. kole projevil začátečnický elán a zřejmě i tady zafunguje pořekadlo o prvním vyhrání!

Rozhodně ale nemám poraženeckou náladu, protože pokud se podíváme na celkové výsledky po 19. kole, tak držím pěkné 1479. místo, zatímco Hrdla se krčí na 7423. místě  se ztrátou 33 bodů na svého nejen fotbalového učitele, a dá se předpokládat, že se jen velmi těžko podívá na můj trikot jinak než zezadu!

Dvacáté kolo je další výzvou a to nejen pro nás dva, už se do „naší" Fantasy rodiny zapojují další známé osobnosti a dokonce i samotní fotbalisté! Hodně štěstí ve 20. kole."

Reklama

Související témata: