Hlavní obsah

FANTASY: Milan Baroš hlásí návrat do Gambrinus ligy!

Máme za sebou další kolo Gambrinus ligy, které přineslo velké probuzení Milana Baroše! Jak se dařilo ostatním hráčům? Kdo udělal svému trenérovu radost a koho si do sestavy už raději nedávejte? Dozvíte se v tradičním souhrnu uplynulého kola.

Ideální sestava 19.kola

Článek
Fotogalerie

Ideální sestava 3.kola fantasy ligy je vedena Milanem Barošem, který třemi přesnými zásahy sestřelil trápící se Hradec. Jen o gól pozadu zůstal Libor Došek ze Slovácka, který konečně prolomil střelecké trápení. V záložní řadě vynikal jablonecký Tomáš Čížek, který si drží v jarní části sezóny velmi dobrou výkonnost, čehož si všimli i mnozí hráči fantasy a Tomáš se tak může těšit větší důvěře. Velmi viditelná byla obranná řada, kterou dirigoval Jan Trousil, jenž navíc přidal i gól do sítě Teplic a právem se tak může těšit z titulu Nejlepší hráč kola!

Překvapení kola

Jan Trousil (Slovácko) - 17 b.

Kdyby Luděk poslechl rad svého dobrého kamaráda Jan Trousila, mohl si nyní mnout ruce! Zkušený obránce Slovácka získal v uplynulém kole 17 bodů! Obrana pod jeho taktovkou udržela podruhé v řadě čisté konto. Skvělý výkon podpořil i gólovou trefou a všem trenérům, kteří Trousilovi důvěřovali, se vrchovatě odměnil!

Jakub Hora (České Budějovice) - 9 b.

Mladíček z Českých Budějovic vykřesal v duelu s Libercem velkou naději po bodovém zisku. Bohužel tato naděje trvala jen 15 minut. Za dobrý výkon, podpořený gólovou trefou, přinesl na účet svých trenérů 9 bodů!

Filip Rada (Dukla Praha) - 8 b.

Dukla Praha nepřipustila žádné další překvapení a Příbrami další bodový zisk nedovolila! Pražský tým se mohl opět opřít o kvalitní výkon svého brankáře, který nedovolil příbramským skórovat a pomohl svému týmu k zisku důležitých bodů. Řekl si tak o nominaci do sestavy i pro příští kolo?

Michal Ordoš (Olomouc) -10 b.

Sázka na Michala Ordoše měla být jistotou. Elitní střelec hanáckého celku je opravdu drahou záležitostí, ale  i přes svou cenu si našel velké procento fantasy trenérů, kteří mu věřili a on nezklamal! Ba naopak. Vstřelená branka a gólová přihrávka mu přinesla 10 bodů!

Zklamání kola

Leonard Kweuke (AC Sparta Praha) - 1 b.

Dobré výkony ve hře stále nedokáže podpořit gólovu trefou a ty se od tohoto útočníka čekají. Uvidíme, jestli další kola přinesou Kweukemu konečně gólovou radost, téměř 18 miliónů se v 19. kole dalo investovat lépe.

Martin Fillo (Plzeň) - 2 b.

Plzeňský záložník se zapsal do zápasového itineráře jiným způsobem, než by jeho trenéři čekali. Vyfasoval dvě žluté karty a šel předčasně do sprchy. Děkovat může bezchybné obraně Plzně, která mu vynesla plusové body za zisk čistého konta!

Tomáš Vaclík (AC Sparta Praha) - 2 b.

Sparťanský brankář patří k nejoblíbenějším hráčům Fantasy ligy. Proti Jablonci se za získanou důvěru neodvděčil. Inkasoval dvě branky a připsal si pouze dva body. Za deset miliónu se dalo nakoupit rozhodně kvalitnější zboží!

Azíz Mašán (FK Příbram) - 2 b.

Po výkonu v proti Teplicím si vysloužil nominaci do každého pátého fantasy týmu. Stal se hráčem, který zaznamenal rekordní nárůst obliby. Na svůj perfektní výkon nedokázal v Praze navázat a pro svůj tým nebyl takovým přínosem, který bychom očekávali. Těšit tak může jen nízká cena, za kterou byl Azíz k mání.

Reklama

Související témata: