Hlavní obsah

FANTASY: Hrdlička sáhl po Kolářovi, Hušbauerovi a Barošovi a doufá v další výhru nad Zelenkou

Po delší pauze je zpět Gambrinus liga, a tím pádem i další souboje v rámci populární Fantasy ligy. Reprezentační přestávka přišla vhod mně a jistě i mému protivníkovi Luďku Zelenkovi. Minulé ligové kolo nám totiž ani jednomu vůbec nevyšlo. Přesto mi to stačilo na další vítězství a celkově jsem ve vedení už 2:0.

Michal Hrdlička odkrývá sestavu pro 21.kolo

Článek

"Aktuální kolo zase nevypadá vůbec lehce. Obvykle volím skladbu jedenáctky tak, abych sázel na hráče z týmů, které hrají pokud možno doma a jsou v mých očích favorité. Tentokrát žádného jednoznačného nevidím. Tím největším je pro mě doma Ostrava v souboji s Jihlavou. Proto mám z Baníku ve své sestavě hned tři hráče.

V bráně se vracím k osvědčené sázce na Bártu, Melichárek mě minule, stejně jako jeho ostatní spoluhráči ze Slovácka, zklamal. V obranné čtyřce spoléhám na borce, kteří nejsou sice nějak zvlášť výraznými postavami, ale u jejich mužstev je předpoklad, že budou málo inkasovat. Hašek se Šírlem jsou navíc schopni dostat se do koncovky.

V záloze má mou důvěru znovu Kolář, který minule na poslední chvíli vypadl ze sestavy, ale duel na Spartě si snad ujít nenechá. Proti němu bude uprostřed pole válčit Hušbauer. Ten nesbírá moc žlutých karet a mám takové tušení, že by se mohla ujmout jedna z jeho obávaných ran ze střední vzdálenosti. Žádné jiné protagonisty ze šlágru Sparta – Plzeň do své sestavy nezařazuju. Ve středové formaci mám ještě Lukeše z Baníku a Čížka z Jablonce. Tomu věřím hodně, doufám, že mi zajistí přísun spousty bodů, a přidělá tak vrásky na čele Franze Straky.

Další sázka na Baroše

Na hrotu pak sázím na Pospěcha, jehož Duklu čekají České Budějovice. Ty sice potřebují body jako sůl, ale konspiračním teoriím nevěřím a Dukla má kádr zkrátka kvalitnější. No a to nejlepší na závěr. Bary, hattrick jako naposledy to být nemusí! Ale z Milana jsem udělal opět kapitána a pevně věřím, že nějakou tou trefou konto soupeře zatíží.

Musím říct, že skládání jedenáctky bylo podobně jako v posledním kole obtížné. Přesto si troufám tvrdit, že tentokrát budu úspěšnější. Minule jsem se totiž nedostal ani přes hranici třiceti bodů a přes repre pauzu mi bylo dost stydno. Naštěstí je na tom Luděk pořád ještě hůř a je evidentně správně, že se moderní doba řídí heslem „Mládí vpřed!"

Nejsem si jist, jestli Zelí posbíral v posledních dnech dostatek potřebných informací. Co já vím, tak obrazil pár večírků, přibral pár kilogramů, ale to mu v souboji se mnou rozhodně nepomůže! Spíš naopak."

Reklama

Související témata: