Hlavní obsah

FANTASY: Luděk Zelenka sází na Milana Baroše!

Praha

Dobrý den, i já vítám všechny aktivní účastníky, ale i fanoušky Fantasy Ligy po reprezentační pauze, která pozastavila tradiční týdenní periodu našich manažerských počinů. Co se vystoupení národního týmu týče, tak to byla taková klasika, jednou dole, jednou nahoře, každopádně naději na MS stále živíme, což je podstatné.

Sestava Luďka Zelenky pro 21.kolo

Článek

"Z ligových borců se do boje o kvalifikační body dostali pouze hráči Plzně a Sparty, kteří o nadcházejícím víkendu svedou přímý souboj o první příčku tabulky, tudíž tahák kola je jasný! Ve zmiňovaném magnetu je ale výsledek z mého pohledu hodně těžko odhadnutelný, navíc předpokládám, že moc branek nepadne, a tak vybírám jediného hráče – Daridu.

V tomto kole se soustředím na tři týmy, kterým věřím, že využijí domácího prostředí a zvítězí! Baník jde do zápasu s Jihlavou po delší době v roli favorita a kromě Frydrycha do obrany a Kukece v záloze sázím hlavně (stejně jako Michal Hrdlička) na Milana Baroše a i u mě je kapitánem!

Dukla Praha schytala čtyřku v Plzni, ale s Budějovicemi si na Julisce poradí. Ve své sestavě jsem dal vůbec poprvé šanci brankáři Radovi, který má vyrovnané, spolehlivé výkony podobně jako jeho kolega z obrany Božič, na kterém bude stát organizace defenzívy, protože tradiční kolega Vorel bude kvůli trestu chybět. V záloze stavím na Borkovi, který má i střelecké předpoklady a v šestnáctce soupeře je hodně nebezpečný.

Dva hráče mi dodalo trápící se Brno, které podle mého s Hradcem konečně zvedne hlavu, a to pod tradiční taktovkou Pavla Zavadila! V obraně dostává mou důvěru Pernica, který je vynikající při standardních situacích, chci po něm gól!

Obrannou čtveřici jsem doplnil libereckým Frýdkem, který jednak hraje v záloze a má větší možnost být u vstřelené branky a jednak je cenově dostupný. Do zálohy jsem postavil Ljevakoviče, kopajícího za Teplice, které toho sice na jaře moc neukázaly, ale Bosňan patří k tomu lepšímu, co má trenér Ščasný k dispozici.

Celkově beru 21. kolo jako výzvu. Jednak musím zvednout hlavu po kole dvacátém, ve kterém jsem získal tristní počet bodů a velmi si zhoršil průměr a za druhé chci samozřejmě pokořit Michala Hrdličku, který se díky štěstí hodně naparuje, a to hlavně v kabině Všenorského SK, kde to není od takového zobáka vůbec příjemné! Svou sestavu i s Barošem jsem měl hotovou již minulý týden, takže rozhodně nejde o kopírování či opisování, spíše naopak!"

Vyplatí se Luďkovi Zelenkovi sázka na Miana Baroše?
ANO
69,3 %
NE
30,7 %
Celkem hlasovalo 3844 čtenářů.

Reklama