Hlavní obsah

FANTASY: Sázka na fotbalisty Dukly se vyplatila, Luděk Zelenka poprvé skóruje!

První vítězství pro Luďka Zelenku! V souboji ve Fantasy lize se mu na třetí pokus podařilo získat víc bodů než jeho sokovi Michalu Hrdličkovi a po 21. kole Gambrinus ligy slaví první bod. Vyplatila se mu zejména sázka na hráče pražské Dukly. "Konečně jsem toho nabubřeného mladíka vycvičil. Přestože ještě 21. kolo není u konce, jelikož v Ostravě naplno propuklo jaro a zápas Baníku musel být pro nedostatek hrabel odložen, je už téměř jisté, že můj sok Míša Hrdlička nasbírá méně bodů než já!" těší Zelenku.

Luděk Zelenka získal svůj první bod!

Článek

"Vyšla mi totiž sázka na trojici hráčů Dukly Praha, která do mého bodového součtu přinesla 37 bodů. Borek – 2 góly, Božič – 1 gól a Rada v brance čisté konto. To byl velmi slušný pátek a já se těšil, že se v celkovém hodnocení kola dostanu do první stovky! Už večerní zápas Liberce s Olomoucí mě ale vrátil do reality. Jediný můj účastník Frýdek podle očekávání nastoupil v základu, ale dalšího bodového příspěvku jsem se od něj nedočkal.

Trenér Jarda Šilhavý totiž v 59. minutě na hřiště poslal Rabušice, a to právě za Frýdka, takže já už za něj nedostal nic, dokonce ani za čisté konto, protože neodehrál požadovaných 60. minut. Ani nevím, že tohle v pravidlech je. Naštvalo mě, že mně Jarda Šilhavý vzal 5 bodů, až druhý den mi Michal Rabušic vysvětlil, že vina je na jeho straně, neboť na trenéra extrémně dotíral, aby rychle střídal, protože má za 30 odehraných minut plné prémie!

Tato událost jako by předznamenala sobotní a nedělní dění na ligových trávnících. Další čtyři hráči mi přinesli pouhých 11 bodů a z toho ještě brněnský Zavadil 6 díky proměněné penaltě.

Díky odloženému zápasu čekám na příspěvek tří baníkovců, ale už teď je téměř jisté, že Míša zůstane za mnou a doufám, že i on to uzná, už proto, že oba máme v sestavě Milana Baroše, navíc s funkcí kapitána!

Věřím, že Michal tuto porážku přežije, je to pro něj přeci jen něco nového, ale snad ho Lucka utěší..."

Zelenku jsem nechal vyhrát schválně, směje se Hrdlička

"Po neúplném 21. kole hlásím první porážku. Tentokrát se musím přiznat, že jsem Zelího nechal vyhrát trochu schválně. Už mi totiž od některých z vás začaly chodit maily, abych Luďka nechal vrátit se do hry. Prý to prospěje zajímavosti našeho duelu, protože takhle to bylo už moc jednoznačné.

Vyslechl jsem vás a vyšlo to. Nechal jsem ho snížit na 1:2, ale teď už se do toho zase opřu. Ale vážně, vyšlo mi v podstatě jen nasazení dvou hráčů z Dukly. Pospěch mi zajistil deset bodů a Hašek pět, jinak to byla bída. Je fakt, že ještě tři hráči z Baníku budou svůj zápas hrát, takže se mi celkové skóre snad ještě vylepší.

Luďkovi samozřejmě gratuluju k prvnímu vítězství z kategorie náhodných a zároveň dodávám, že je to na delší dobu zase poslední. Na mou sestavu na další kolo se můžete těšit už brzy. Přemýšlel jsem nad taktikou a chystám se přijít s několika vylepšeními. Stejně jako skuteční manažeři, tak i ve Fantasy lize musíte mít především správnou a propracovanou taktiku," prohlásil Michal Hrdlička.

Reklama

Související témata: