Hlavní obsah

FANTASY: Luděk Zelenka odkrývá své karty! Doufá v další výhru nad svým soupeřem

Přestože 21. kolo Gambrinus ligy kvůli odloženému zápasu v Ostravě ještě není u konce, Fantasy liga nespí a chystá se na dějství s pořadovým číslem 22. Kterým hráčům dal důvěru Luděk Zelenka? "Minule jsem konečně pokořil Michala Hrdličku a o to větší motivaci mám v tom pokračovat. Tento týden sestavu odhaluji první, takže se Michal nebude moci vymlouvat, že jsem od něj okopíroval Baroše, jako tomu bylo naposled," říká bývalý fotbalista a televizní komentátor.

Sestava Luďka Zelenky pro 22.kolo

Článek

"Již tradičně do sestavy řadím hráče, kteří pravděpodobně nastoupí do základu. I proto se může stát, že se do pátku někdo zraní, a proto nevylučuji, že ještě do sestavy sáhnu, o všem ale budu nejdříve informovat na facebooku. Druhým mým kritériem pro výběr hráče je předpoklad, že jeho tým bude úspěšný! V tomto kole věřím Budějovicím, Jablonci, Plzni a Boleslavi!

Do branky volím Millera, který působí velmi jistě, a navíc Boleslav hraje velmi zodpovědně dozadu. Do obrany jsem tentokrát zkusil zařadit dva levné hráče, Frýdka a Haška, kteří navíc hrají v útoku, takže mají větší šanci dát gól, který je v jejich případě samozřejmě výrazně lépe hodnocen! Na stoperu mám Procházku a Frydrycha, tedy hráče, kteří jdou při standardních situacích do šestnáctky soupeře a stejně tak jsou jistí při defenzivní práci.

V pětičlenné záloze jsem trochu tápal, ale nakonec volím, řekl bych, jistotu. Juhar se mi moc líbil v Teplicích a doma by mohl být ještě efektivnější. Novák v Příbrami dvakrát skóroval, má fazónu, tak doufám, že to potvrdí i se Slováckem. K němu jsem přidal i kolegu Čížka, který je ve střelbě velice aktivní a vždy je velkým nebezpečím pro branku soupeře. S boleslavských jsem dal šanci Štohanzlovi, který je tradičně lepší na soupeřových stadionech, hra do otevřené obrany mu díky jeho rychlosti a přímočarosti vyhovuje. A konečně jsem trochu pošetřil finance a vybral na kraj zálohy budějovického krajánka Sandra, který je jeden z mála Jihočechů, který je schopen přejít přes hráče a něco vymyslet. Doufám, že mu trenér Vozábal dá šanci (to ještě zjistím).

V útoku jsem dal přednost Bakošovi, který na Letné sice v kritické chvíli selhal, ale on je taková povaha, že ho to zdravě nakopne a posune jeho motivaci na maximální úroveň. I proto jsem mu svěřil kapitánské céčko!

Michal Hrdlička bude mít zvýšenou motivaci mě porazit i proto, že o víkendu neproměnil penaltu, takže je mínus 3 body a u našeho trenéra Jirky Novotného je trochu v nemilosti! Jen Míšo doufám, že nepoužiješ do své sestavy „mé" hráče."

Reklama

Související témata:
  Jablonec - Zlín dnes 15 : 00
20240420T15 : 00:00+0200
Jablonec vs. Zlín
Jablonec vs. Zlín
Jablonec
Zlín
  Karviná - Bohemians dnes 15 : 00
20240420T15 : 00:00+0200
Karviná vs. Bohemians
Karviná vs. Bohemians
Karviná
Bohemians
  Sparta - Ostrava dnes 15 : 00
20240420T15 : 00:00+0200
Sparta vs. Ostrava
Sparta vs. Ostrava
Sparta
Ostrava
  Teplice - Č. Budějovice dnes 18 : 00
20240420T18 : 00:00+0200
Teplice vs. Č. Budějovice
Teplice vs. Č. Budějovice
Teplice
Č. Budějovice
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články