Hlavní obsah

FANTASY: Po dvou nezdarech vyráží Michal Hrdlička opět do boje. Toužené body má přinést Kadlec!

Micha Hrdlička

Sportovní komentátor Michal Hrdlička vyráží před 23. kolem Fantasy ligy tvrdě do ofenzivy. Poté, co Luděk Zelenka srovnal stav na 2:2, sází Hrdlička především na hráče z Liberce, Sparty a Plzně. Těmto týmům předpovídá vítězství a doufá, že má při výběru hráčů šťastnou ruku.

Sestava Michala Hrdličky na 23.kolo Gambrinus ligy.

Článek

"Z každého výše jmenovaného týmu jsem vybral maximální počet hráčů, tedy tři. Liberec má na jaře fazónu jako hrom a to se týká i brankáře Kováře. Ten nedostal gól už téměř 300 minut a Hradečtí ho snad neohrozí. K čistému kontu by měl přispět i bek Kušnír. O góly by se měl pro změnu postarat Delarge, který se prosadil v každém z posledních tří zápasů.

Sparťanskou garnituru zastupují záložníci Krejčí a Matějovský, kteří podle mě mají v derby se Slávií velkou šanci být produktivní. Na mysli mám asistence nebo i střílení branek. Ještě slibněji se v tomto směru jeví přítomnost Václava Kadlece. Ten se výraznou měrou podílel na vítězství Sparty v Olomouci. Teď ho dokonce volím kapitánem! Spanilá jízda jarní částí soutěže by měla na Letné pokračovat. Derby bude sledovat vyprodaný stadion a Lavičkův tým je momentálně úplně jinde než Slavia.

Plzeň to bude mít na Slovácku těžší než Sparta a Liberec doma. Ale na hřištích soupeřů se jí daří - v tabulce venkovních zápasů je na prvním místě. Naopak aktuální forma Slovácka je mizerná. Tři porážky v řadě hovoří za vše. Procházka a Limberský snad k zodpovědnému výkonu dozadu přidají i nadstavbu v podobě produktivity. Horváth kope standardky i penalty. Proti Teplicím trefil tyč, teď by mohl mít více štěstí.

Jedenáctku doplňuje Vorel z Dukly a Janič z Teplic. U posily Severočechů ze Slovenska si nejsem jistý místem v základní sestavě, ale jeho výkon v Plzni mě zaujal. Navíc mě vyšel jen na půl miliónu.

Doufám, že tahle sestava bude po dvou výpadcích zase úspěšná. Zelda měl teď víc štěstí než rozumu a to ho snad opustí. Věřím, že je pro vás má jedenáctka inspirací. Přeju hodně štěstí, ať se daří!"

Reklama

Související témata: