Hlavní obsah

FANTASY: Novinka, na kterou jste čekali! Vytvořte si vlastní ligu a hrajte s přáteli

Vzít 100 miliónů, koupit si 11 nejlepších hráčů a získat co nejvíce bodů podle jejich reálného výkonu v Gambrinus lize. To je rituál, který každý týden baví více než 50 000 hráčů Fantasy fotbalu. Díky obrovskému zájmu, který naše hra mezi fanoušky fotbalu vzbudila, jsme pro Vás připravili novinku, po které jste volali – miniligy.

Miniligy - založte si s kamarády vlastní Fantasy ligu!

Článek

V čem spočívá kouzlo minilig?

Každý z vás si může vytvořit svojí vlastní ligu, pozvat do ní své přátelé, kamarády nebo spolužáky. Už nemusíte hrát pouze proti anonymním hráčům, ale proti lidem, které dobře znáte ze svého okolí, práce nebo z oblíbené hospody. Hraní Fantasy tak získá úplně jiný rozměr. Co může být zábavnějšího než v sobotu večer sledovat s kamarádem váš oblíbený tým nad dobře vychlazeným pivem a přitom zároveň i výkony hráčů vašeho Fantasy týmu? Dokažte přátelům, že jste lepší trenér než oni a že se lépe vyznáte v české nejvyšší lize. Získejte pomyslný titul ve vaší minilize a to vše zadarmo.

Šéf miniligy

Uživatel, který miniligu založí, se stává jejím šéfem. Právě tento hráč bude moci určit, jak se bude jeho miniliga jmenovat, od kterého kola začne a které hráče do ní pozve. Každou jednotlivou miniligu může hrát až 100 uživatelů, záleží pouze na šéfovi z kolika hráčů se bude jeho miniliga skládat. Každý hráč se může zapojit do kolika minilig bude chtít. Jednu miniligu můžete hrát například proti kolegům z práce, druhou proti rodině a třetí proti kamarádům z hospody.

Všichni členové miniligy si mohou prohlížet týmy svých soupeřů a probírat spolu taktitu, strategii nebo cokoliv dalšího v diskuzi, která je v každé minilize. Některý z Vašich kamarádů se do ligy přihlásil, ale nehraje ji a kazí tak její regulérnost a zábavu? Nezoufejte! Šéf ligy bude mít možnost takové hráče vyloučit. Tak proč si hraní Fantasy a sledování ligy ještě o něco více nezpříjemnit? Každý uživatel může založit 3 vlastní ligy – už víte, koho pozvete do té vaší?

V.I.P. miniliga

Fantasy Fotbal rovněž zaujal pozornost mnoha bývalých i současných hráčů Gambrinus ligy a známých jmen ze světa sportu. Na Sport.cz pravidelně odhalují své herní strategie Luděk Zelenka či sportovní moderátor TV Nova Michal Hrdlička, svůj tým ale pravidelně sestavuje i opora FC Brno Petr Švancara, sparťan Lukáš Vácha, fotbalový komentátor David Kozohorský a mnoho dalších.

Právě tyto celebrity si to ve Fantasy rozdají ve V.I.P. minilize. Ta bude mít stejná pravidla jako každá jiná miniliga, ovšem s tím rozdílem, že sestavy těchto hráčů bude moci vidět každý hráč Fantasy! Koho si do týmu vybere třeba populární Petr Švancara a jak se umístí v celkovém pořadí?

Reklama