Hlavní obsah

FANTASY: Luděk Zelenka na hattrick nedosáhl! Michal Hrdlička je opět ve vedení!

Luděk Zelenka zamítl šanci dostat se v souboji s Michalem Hrdličkou do vedení. 23. kolo Gambrinus ligy prohrál o pouhé tři body. Jak oba akatéři souboje hodnotí uplynulé kolo? Kdo je mile překvapil a kdo naopak zklamal?

Michal Hrdlička je po 23. kole opět ve vedení.

Článek

"Přátelé, trenéři, manažeři! 23. kolo je za mnou a tentokrát je to o poznání veselejší než před týdnem. Musím říct, že s celkovým ziskem 74 bodů jsem spokojen, ale stále jsou tam rezervy. Na Luďka Zelenku to stačilo, což ale není překvapení – avizoval jsem to již dopředu.

Trochu mě mrzelo, že se mě Zelí pokoušel záměrně mystifikovat, a tím pádem mi ublížit. Ve čtvrtek na tréninku mi totiž říkal, že se doslechl, že Kušnír nebude hrát. Já ho i přesto v obranné čtyřce ponechal a on se mi odvděčil krásnými osmi body.

Udělat Kadlece kapitánem byl skvělý tah

Radost mi udělali i devítibodoví Limberský a Krejčí, ale nejlepším tahem bylo nasazení Kadlece, ze kterého jsem navíc udělal kapitána – jeho produktivita se Slávií mi zajistila rovných 20 bodů. Nejméně bodů mi připlulo za Janiče, u kterého se nepotvrdil můj předpoklad místa v základu. Nic navíc nepředvedl zadák Vorel a zklamali i Matějovský a Delarge. Liberecký ofenzivní záložník nebo útočník nenavázal na střelecké úspěchy z minulých kol.

Každopádně oproti minulým dvěma kolům obrovské zlepšení. Díky němu jsem v bitvě se Zelím opět ve vedení a prohospodařit ho nehodlám. Tentokrát se nenechám uspokojit a už teď se mi v hlavě rodí sestava pro další kolo. Zeldo, těš se a zlepši to, ať je to zajímavější!"

Luděk Zelenka prohrál o pouhé tři body, i tak je se svým výkonem spokojen

"V první řadě mi vadí, že Michal Hrdlička se do hodnocení kola pustil už před posledním zápasem, ve kterém jsem měl dva hráče. Nebýt Nešpi takový kopyto a proměnit jednu ze dvou šancí, které mu připravil Ščuk, tak jsme na tom bodově úplně stejně nebo kdyby Magera proměnil i svou druhou tutovku, tak bych dokonce o bod vyhrál. To by pak chlapeček koukal, co bych mu k tomu jeho populistickýmu článku řekl.

Na druhou stranu musím přiznat, že bodů jsem měl tentokrát méně než Michal, protože jsem obrovsky chyboval v nasazení Zápotočného, u kterého jsem věřil, že si derby nenechá ujít a že se dá do kupy, a stejně tak obránce Příbrami Lukáš Pleško, který na poslední chvíli nenastoupil kvůli poranění třísel. Prostě nemám čas všechny informace zachytávat nebo dokonce ověřovat.

Michalovi zásadně pomohlo derby, kde vsadil na ty správné Sparťany. Já s Lafim na hrotu zase žádnou velkou parádu neudělal, a to jsem mu svěřil kapitánský můstek. Jinak jsem ale se svým výkonem spokojen. 71 bodů je můj druhý nejlepší počin a rozhodně je na čem stavět. Dobře jsem poskládal hlavně útočnou vozbu, šest ofenzivních hráčů mi přineslo 50 bodů, což je velmi slušný průměr 8,33 na hráče!

Tento týden obvolám všechny kámoše, abych nenasazoval hráče, kteří na zápasy budou jen koukat. Přestože jsou z mého pohledu zápasy velmi těžké na tipování, tak už mám v hlavě jména, která by mě mohla bodově opět vynést před Michala - zase mu na chvíli zavřeme ústa. Každopádně na FB budeme oba průběžně informovat o změnách v kádru, v případě zranění hráčů v našich sestavách!"

Reklama

Související témata: