Hlavní obsah

FANTASY: Luděk Zelenka chce srovnat krok s Michalem Hrdličkou. Týmu bude šéfovat Daniel Kolář

Praha

Luděk Zelenka promarnil šanci dostat se poprvé v duelu Fantasy ligy do vedení. Nyní musí opět srovnat krok s Michalem Hrdličkou. Body mu mají přinést hráči Liberce a Plzně. Doufá v kvalitní výkon Kušníra a gólový apetit Štajnera.

Luděk Zelenka odkrývá sestavu na 24.kolo Gambrinus ligy

Článek

"Přestože jsem v kole minulém vysloveně nezklamal a někteří hráči se mi celkem povedli, tak ve mně převládá naštvání z chyb, které jsem jako manažer udělal. Angažování Pleška či Zápotočného, tedy hráčů zraněných je vysloveně úlet, byť u Lukáše to bylo na poslední chvíli a naopak u Zápotočného jsem věřil ve všelék - možnost si zahrát derby. Tohle se prostě nesmí stávat a ty body mi pak logicky chybí!

V nové sestavě se proto soustředím na to, aby moji hráči opravdu nastoupili do zápasu a měli vůbec šanci bodovat. Jak se jim bude dařit je už věc jiná a tu moc jako trenéři neovlivníme. Největší tutovku víkendu vidím v Plzni, kde domácí Viktorka, podle mého, přehraje zlepšující se Příbram. I proto jsem do své sestavy zařadil Kozáčika a pak dva ofenzivní hráče – Bakoše a Koláře, kterému jsem navíc svěřil kapitánskou pásku. Snad mu vydrží střelecká potence. Jako záložník je při gólech logicky výrazněji hodnocen než útočník.

Liberec další překvapení Brnu nedovolí, body zůstanu pod Ještědem

Dalším týmem, který má v mé sestavě maximální tříčlenné zastoupení je Liberec, který hostí Brno. Zbrojovka v minulém kole sice chytla záchranářské stéblo a porazila Olomouc, na Slovanu to ale bude jiná káva, tři body zůstanou pod Ještědem, snad mi Švanci odpustí. Kušnír zahrál už minule výborně a věřím, že i tentokrát bude tahounem týmu. Štajner jako hrající legenda pevně třímá dirigentskou taktovku a všechno jde přes něj a konečně Rybalka je cenově dostupný a přesto odevzdává svým chlebodárcům výborné služby - naposledy 10 bodů!

Do zálohy jsem dále zařadil mého dvorního hráče, teplického Litsingiho, který mi už dvakrát zásadně píchnul a k němu jsem dal Jihlavskou ikonu Kolouška. Ten sice v minulém kole v Příbrami pro nemoc nenastoupil, ale snad už bude na klíčový domácí zápas právě s Teplicemi v pořádku.

Pokud bude Jarošík fit, Poloma ze sestavy vyřadím

Na obránce mi už tradičně nezbylo tolik peněz, takže jsem volil především levnější varianty. Proto mladík Polom, který velmi slušně v derby zastoupil Holka a zřejmě mu místo levého stopera zůstane i pro zápas na Bazalech, pokud bych se domáknul, že už bude i pro ligu k dispozici Jarošík, tak asi udělám změnu. Lengyel sice hraje v Budějovicích, které jsou poslední, ale tohle kolo jim docela věřím a kdo jiný by měl držet prapor, než kapitán! Posledním bekem je záložník Šisler, který se v poslední době v průměrném Hradci velmi dobře ukazuje a co je pro mě důležité, prosazuje se střelecky.

Opět musím zdůraznit, že je možné, že ještě do sestavy drobně zasáhnu, o všem ale budu informovat prostřednictvím FB. V tomto kole je hodně hráčů, které jsem chtěl do sestavy zařadit, ale odhaduji, že se nebude dařit jejich týmům, tak mají u mě smůlu.

Každopádně všem manažerům Fantasy ligy přeji šťastnou ruku, až na jediného. Michal Hrdlička už si štěstí vybral na rok dopředu, teď už musí úřadovat kvalita!"

Reklama

Související témata: