Hlavní obsah

FANTASY: Michal Hrdlička sází všechno na útok!

Michal Hrdlička

Už zítra v pátek začíná další kolo Gambrinus ligy a sním pokračuje souboj Luděk Zelenka versus Michal Hrdlička. Přinášíme vám Fantasy tým Michala Hrdličky, který tentokrát poslal všechny své síly do ofenzívy a věří v další vítězství!

Fantasy tým Michala Hrdličky na 24. kolo

Článek
Fotogalerie

"Zdravím všechny manažery a trenéry, je tu 24. kolo a podle mě se bude všem sestava skládat obtížněji než před týdnem. V souboji s Luďkem Zelenkou jsem ve vedení a počítám, že si spíš v pondělí nageluje kohouta, než že by se mnou srovnal krok!

Při pohledu na jeho sestavu totiž vidím několik špatných tahů. Například nasazení beků Šislera a Lengyela. České Budějovice i Hradec Králové mají problémy s defenzivou, navíc hrají se silnými týmy. Tihle hráči mu moc bodů nenasbírají. U Bakoše si nejsem úplně jistý, jestli bude v základu, šanci by mohl dostat Tecl. Koláře mám kvůli ceně v sestavě taky, ale v posledních kolech opravdu není moc produktivní a Zelí z něj udělal kapitána. No sestava nic moc, Luďku.

Já se přiznám, že jsem svou jedenáctku skládal hodně dlouho a několikrát ji měnil. Nakonec jsem se rozhodl vsadit vše na útok. Nejsem totiž žádný srab! Do dalšího kola tentokrát vyrukuji s rozestavením 3-4-3, přičemž nejvíce peněz jsem investoval do útočného trojlístku.

Doležal, Kadlec a Lafata kapitán - snad jen tihle tři mi zajistí víc bodů, než bude mít Zelí dohromady. Pak už jsem se hodně díval na ceny - Skácel by se mohl proti Slovácku prosadit, věřím i ve formě hrajícímu Rybalkovi.

Důvěru dávám hned trojici hráčů Teplic. Severočeši se konečně zvedli a formu by měli potvrdit i v Jihlavě. Defenzivní dvojice Čontofalský - Bortel si snad poradí s trápícím se Slováckem. Klíčové bude uhlídat především dlouhána Doška. Což není jednoduché, když jsem s ním naposledy dělal rozhovor, málem jsem s mikrofonem ani nedosáhl k jeho ústům!

Upřímně si nejsem jistý, jestli překonám zisk 74 bodů z minulého ligového dějství. Ale na Luďka si věřím. Snad i vy budete mít při skladbě své sestavy štěstí, držím palce!"

Kdo vyhraje v tomto kole?
Michal Hrdlička
64,8 %
Luděk Zelenka
35,2 %
Celkem hlasovalo 1482 čtenářů.

Reklama

Související témata: