Hlavní obsah

FANTASY: Zelenka věří ve vysokou výhru Sparty, kapitánskou pásku svěřil Hušbauerovi

Luděk Zelenka musí zabrat, na svého soka ztrácí už dva body. Proto musí toto kolo konečně naplno bodovat! Zelenka spoléhá především na gólovou potenci svých borců a sází na hráče Příbrami a Sparty.

Luděk Zelenka věří v ofesivní sílu svého týmu

Článek

"Zdravím všechny příznivce Fantasy ligy a gratuluju všem úspěšným manažerům z minulého kola. Já mezi ně bohužel nepatřil a to zřejmě proto, že jsem moc spekuloval a vymýšlel, až jsem se nakonec rozhodl pro borce, kteří zrovna měli zvlhlý střelecký prach a v koncovce selhali. I proto jsem se rozhodl trochu změnit taktiku a v 25. kole se soustředím výhradně na hráče, kteří jsou „góloví" nebo minimálně aktivní v pozici asistenta. Logicky si však nadále vybírám hráče z týmů, kterým věřím v tříbodový zisk a navíc očekávám ofenzivní hru s hodně brankami.

Melichárek se chytí a Slovácko proti Budějovicím neinkasuje

Do branky posílám osvědčeného Melichárka ze Slovácka, který sice stejně jako celý tým není zrovna psychicky nahoře, ale já myslím, že už to doma s Budějovicemi musí zlomit. Do obrany jsem dal zkušené Trousila s Jarošíkem, oba chodí na útočné stadardky a oba se umí prosadit! Stejně tak i mladý Dejmek, který v Příbrami ožil, trenér Straka mu věří a on mu to na hřišti vrací. Posledním do party ryzích stoperů je kamarád Beny Vomáčka, kterému jsem se zatím vyhýbal, ale už přišel jeho čas. V Brně bude velkou postavou hostů a dá gól!

Do zálohy vybírám vysloveně kreativní hráče, kteří vždy přijdou s překvapivým řešením, přihrávkou či střelou a čekám, že se v tomto kole v ofenzívě prosadí. Příbramští Tarczal s Azízem jsou ve formě a Strakově hochům prostě proti sešívaným věřím. Hušbauer na jaře začal na lavičce, ale postupem času se probojoval do základu a hraje výborně. Navíc proti Jihlavě to opravdu bude jen o tom, kolik gólů padne, a čekám, že to bude pod režisérskou taktovkou právě Pepy Hušbauera, kterému věřím natolik, že jsem mu dal roli kapitána! Posledním do party je teplická stálice Listingi, který mě zatím nikdy nezklamal!

Kadlec má formu a proti Jihlavě se mladý talent určitě prosadí

Dvougenerační útočné duo Kadlec, Vachoušek jsem volil hlavně podle formy mladého sparťanského talentu a ceny teplické legendy. Slibuji si hlavně od aktivity Kadlece, spolupráce s Lafatou či Kweukem a hlavně očekávané kanonády do Blažkovy sítě. Vachoušek zase určitě půjde na pentli, která určitě proti Hradci bude!

V tomto kole chci nejen porazit kolegu Hrdličku, který bude tradičně věřit slávistům, ale hlavně se chci přehoupnout přes 70 bodů a povodit si kolegy ve VIP lize, kde vznikla taková malá benefiční akce na podporu Petra Švancary. Pokud máte někdo pro Hrdličku nějaký tip na hráče, tak mu prosím poraďte. Vůbec si neví rady, což dokumentuje jeho bodový zisk z minulého kola!"

Reklama

Související témata: