Hlavní obsah

FANTASY: Hrdlička vyráží do dalšího boje proti Zelenkovi! Góly si slibuje od Kadlece se Střihavkou

Praha

Michal Hrdlička má šanci navýšit své vedení na rozdíl tří bodů! Volí proto defenzivnější sestavu, spoléhá na čisté konto Ostravy a do branky staví přibramského Hrušku. O góly se má postarat útočné duo Střihavka, Kadlec!

Michal Hrdlička odkrývá jedenáctku pro 25. kolo Gambrinus ligy

Článek
Fotogalerie

"Salut ostatním trenérům Fantasy ligy! Ještě před tím, než odhalím sestavu pro 25. kolo, se musím vrátit k reakci Luďka Zelenky na to poslední. Jistě i vy jste si u něj všimli typické vlastnosti pro nesoudného občana naší republiky. Na místo toho, aby si sypal popel na hlavu a snažil se na sobě pracovat, se bez jakéhokoliv studu pouští do kritiky pravidel! Jednoduše řečeno – kope všude kolem sebe, ale měl by si zamést před vlastním prahem. Snaží se znehodnotit výsledky všech nás ostatních, kterým se vede lépe. A že nás je požehnaně. Je potřeba si přiznat, že porazit Zelího není žádný kumšt.

Slavia se v Příbrami gólově neprosadí

Ani já se sebou nemůžu být spokojen a chci se nadále zlepšovat. Doufám, že mi k tomu následující sestava pomůže. V tomto kole věřím Příbrami, podle mého názoru znovu nebude inkasovat ani dobře organizovaný Baník, no a největším favoritem kola je pochopitelně Sparta.

Slavia není v poslední době příliš potentní a odpovědnost za střílení branek leží především na Kiselovi. Na něj Straka svůj tým dobře připraví a Hruška vychytá čisté konto. Na „shutout" by měli navázat i zadáci z Ostravy Vomáčka a Stronati. Jarošík by zase mohl přidat nějaký ten plusový bod díky své útočné aktivitě. Mchojan je popravdě trochu z nouze ctnost. Nezbyly mi peníze, ale měl by hrát v základní sestavě. Jen se bojím žluté karty, kterých na jaře nasbíral už pět.

Kovařík má zvýšenou motivaci, dobrý výkon ozdobí brankou

V záloze mi určují směr plzeňští Darida s Kovaříkem. Darida měl dobrou šanci už v Příbramí a počítám, že by se mohl konečně prosadit. Kovařík bude hrát proti svému bývalému zaměstnavateli a je pravděpodobné, že svou výraznou motivaci přetaví v produktivitu. Borek je co se týká „Fantasy bodů" spolu s Kiselem nejlepším záložníkem a snad se přiblíží těm třinácti z minulého kola. Azizova rychlost by zase mohla platit pomalejší slávistické zadáky.

Kdo by měl svými góly přiblížit Příbram k záchraně? Přece David Střihavka! Sice dal zatím jen dva góly, ale cítím, že mu to se Slavií vyjde. No a to nejlepší nakonec. Nejvíc věřím kapitánovi Kadlecovi. V Ostravě i s Lafatou bodově zklamal, o to lepší by to mělo být proti Jihlavě.

To je za mě všechno. V Zelího sestavě vidím zase spoustu trhlin. V útoku má Vachouška, který dal gól naposledy na můj svátek a to už ho budu mít za chvíli zase. A není to tak dávno, co vykřikoval, že svému kamarádovi Trousilovi a Melichárkovi ze Slovácka už šanci nedá. Snad se mu to vymstí. A taky se těším, jakou výmluvu si po další porážce bude hledat. Je totiž možné, že někoho nařkne z ovlivňování zápasů. Máme se na co těšit!"

Podaří se Příbrami proti Slavii neinkasovat?
ANO
35,8 %
NE
64,2 %
Celkem hlasovalo 1501 čtenářů.

Reklama

Související témata: