Hlavní obsah

FANTASY: Složité 25. kolo Gambrinus ligy ovládli hráči Hradce Králové!

Podle mnohých Fantasy hráčů patřil los 25. kola k těm nejsložitějším. Podle dosažených výsledků tomu tak skutečně bylo! Jediným favoritem byla pražská Sparta, která ovšem své fanoušky zklamala. Jak se dařilo ostatním, kdo ve 25. kole zářil, se dozvíte v našem přehledu.

Nejlepší sestava 25.kola!

Článek

Zazářili

Jiří Lindr – FC Hradec Králové 8 bodů

Hradec sice již po patnácti minutách vedl na Teplicemi 2:0, ale ve druhém poločase neinkasoval především díky skvělě chytajícímu Lindrovi. Strážce svatyně Votroků zmařil teplickým několik brankových příležitostí. Nešťastný byl z jeho výkonu především střelec Mahmutovič. Lindr si připsal celkem 8 bodů a stal se nejlepším brankářem tohoto kola.

Tomáš Wágner – FK Příbram 11 bodů

Útočník FK Příbram rozhodl dvěma góly o vítězství týmu nad Slavií. Nejdříve v 15. minutě usměrnil v málem vápně nepovedou Pilíkovu střelu za záda Čontofalského, v samotném závěru si za zády chybující slávistické obrany zpracoval Hruškův výkop a umístil míč podél vybíhajícího Čontofalského k pravé tyči.

Michael Rabušic – FC Slovan Liberec 11 bodů

Liberecký útočník, Michael Rabušic, navázal v zápase proti Boleslavi na skvělou formu z minulého kola. „Rambo" v závěru prvního poločasu uklidil hlavou Rybalkův centr za záda Millera a v 70. minutě naložil podobný způsobem s přesnou Šuralovou přihrávkou.

Jan Šisler – FC Hradec Králové 13 bodů

Nominovat do svého týmu záložníka, který vstřelí branku a žádnou neinkasuje, je snem každého hráče Fantasy. A přesně takovým hráčem byl v tomto kole hradecký Jan Šisler. Již v první minutě kroucenou střelou z pravého rohu vápna poslal míč do levé šibenice. Grigar pouze sledoval, jak míč padá za jeho záda. Defenzíva Hradce navíc udržela čisté konto. Přestože obdržel žlutou kartu, získal 23letý mladíček 13 bodů (nejvíc ze všech hráčů v tomto kole).

Zklamali

Obrana Sparty v čele s Jiřím Jarošíkem  - 2 body

O jeden z vůbec nejhorších výkonů se z hlediska Fantasy postaral Jiří Jarošík, který si v 65. minutě  nešťastným skluzem srazil do vlastní sítě Joslův centr. Jarošík získal za svůj výkon -2 body. Hráči, kteří jej zvolili kapitánem, přišli o 4 body.

Milan Nitrianský – Slavie Praha  -1 bod

Na zápas proti Příbrami nebude v dobrém vzpomínat ani obránce Slavie Milan Nitrianský. Nejenže Slavia prohrála s Příbramí 0:2, ale Nitrianský navíc obdržel v 44. minutě žlutou kartu za nesportovní chování a do druhého poločasu již nenastoupil, jelikož byl vystřídán.

David Jarolím – Mladá Boleslav 2 body

David Jarolím byl smutným hrdinou duelu mezi Boleslaví a Libercem. V 28. minutě měl šanci proměnit pokutový kop, avšak orazítkoval pouze levou tyč. Míč se následně odrazil zpět na jeho kopačky a Jarolím rozvlnil síť, bohužel se míče mezitím nikdo nedotkl, a tak nemohla být branka uznána. Jarolím získal za neproměněnou penaltu -3 body.  V 56. minutě asistoval na gól Keličovi, a tak svou neproměněnou penaltu částečně odčinil. V samotném závěru ovšem obdržel žlutou kartu.

Reklama