Hlavní obsah

FANTASY: Luděk Zelenka se těsnou výhrou vrátil do boje!

Skončené 25. kolo Gambrinus ligy bylo pro všechny Fantasy hráče opravdu složité. Nejinak tomu bylo i u Luďka Zelenky a Michala Hrdličky, kteří nasbírali málo přes třicet bodů. Souboj obou expertů rozhodl pouhý jeden bod! Jak se na uplynulé kolo dívají oba aktéři?

Luděk Zelenka vítězem 25.kola!

Článek

"Zdravím všechny manažery a trenéry Fantasy ligy a upřímně gratuluji všem, kteří výrazněji zabodovali. Já mezi ně opět nepatřím, ale na Michala to v pohodě stačilo. Sice v podobě jednoho bodu, nicméně na to se historie neptá!

Pětadvacáté kolo se mi nepovedlo ze dvou důvodů, jednak jsem bezmezně věřil, asi stejně jako většina z Vás v jasné vítězství Sparty, navíc s předpokládaným Vaclíkovým čistým kontem. To byla zásadní chyba, kterou zkušený Jirka Jarošík okořenil vlastním gólem, díky němuž jsem vůbec poprvé zaznamenal záporný zisk! Ani další obránci nezabrali, Dejmek nehrál a Vomáčka pomohl Brnu k otočení výsledku!

Zklamal mě i výkon Teplic

Dalším velkým překvapením a zklamáním zároveň byl výkon Teplic, kde jsem tradičně věřil Litsingimu a také Vachouškovi, který sice byl blízko gólu, ale štěstěna tentokrát neignorovala pouze mě, ale ošklivě si zaškádlila i s teplickým týmem!

Vzhledem k tomu, že ani mnou vybraná sparťanská ofenzivní síla nebyla trefou do černého, stejně „nevýrazného" Michala Hrdličku jsem porazil hlavně díky bodovému příspěvku Slovácka!

Celkově si ale musíme přiznat, že 33 bodů je i přes velká překvapení kola bídná bilance, takže jediné co mě hřeje, je fakt, že jsem s Michalem Hrdličkou v souboji generací snížil na 3:4. Je ovšem otázka, jestli Míša tuhle porážku přijme, čekám promyšlenou výmluvu, že celý týden strávil přípravami na galavečer Týtý, kde se nahrnul do první řady a nemohl se tak soustředit na manažerskou práci! Každopádně si ten slušivý fráček, který nafasoval od Josefa Abrháma (Vrchní prchni) bude moci ještě jednou vzít, a sice na svůj pohřeb ve Fantasy lize!

Bylo to obtížnější než jsem čekal, tvrdí Hrdlička

"To byla bída! Už dopředu jsem telegrafoval, že toto kolo bude obtížné, ale nakonec to bylo ještě těžší, než jsem čekal. Mým nejlepším hráčem byl Hruška, který mi přinesl sedm bodů. Nikdo další z mé jedenáctky tuto hranici nepřekonal.

Úplně největším průšvihem bylo nasazení Jarošíka, který si dal vlastní gól a tím pádem se dostal do mínusových čísel. Celá obrana byla tragická! Vsadil jsem i na ty nesprávné Plzeňáky, kteří sice vyhráli, ale hlavní zásluhu na tom měli jiní. To samé platí o hráčích Příbrami.

Smolná volba padla i na kapitána. Sparta si s Příbramí vybrala špatný den a to platilo i o Kadlecovi. Pětadvacáté kolo je pro mě opravdu velkým zklamáním a nezbývá, než to napravit hned příště. Ale při pohledu na zápasy zase nevím, nevím... Opět nás manažery nečeká nic jednoduchého.

Zelímu snad ani nemůžu gratulovat, protože získal jen o bod víc než já a to je taky trapas. Navíc nejsem muzikant v kapele, abych pořád vyhrával. Takže je dobře, že se mi zase přiblíží. Přeju mu to i z toho důvodu, že má za sebou nehodu na kole, takže se výjimečně zdržuju provokativních komentářů. V příštím kole ale znovu neznám bratra!"

Reklama

Související témata: