Hlavní obsah

FANTASY: Michal Hrdlička odkrývá sestavu pro 26. kolo Gambrinus ligy. Věří v gólovou trefu Bakoše!

Praha

Michal Hrdlička po prohraném 25. kole Fantasy opět vyráží do boje. Doufá ve výhru Sparty a Plzně! Kvalitní výkon očekává od Váchy a Matějovského, důležité body za branky mají přinést Bakoš s Barošem.

Sestava Michala Hrdličky pro 26.kolo Gambrinus ligy!

Článek

"Gambrinus liga vrcholí a tak je potřeba znovu před Luďkem Zelenkou zvýšit náskok. Ani následující kolo není vůbec jednoduché pro skladbu sestavy. Věřím hráčům Plzně a Sparty, kteří už si nemohou dovolit zaváhání!

Plzeňský trojlístek tvoří brankář Kozáčik, bek Procházka a forvard Bakoš. Proti Č. Budějovicím věřím v čisté konto Západočechů a o branky by se měl postarat právě Bakoš. Ze sparťanů se mi nejvíc líbí nasazení Lukáše Váchy, který je za dobrou cenu a proti svému bývalému zaměstnavateli bude mít o motivaci postaráno. Snad se to neprojeví přehnanou agresivitou a žlutou kartou.

Matějovského výkon je klíčový pro hru Sparty

Dalším sparťanským záložníkem je Matějovský. S jeho výkony stojí i padá hra celé Sparty. Minule to bylo slabší, teď by měl hru svého týmu zase režírovat a prezentovat se i nějakou tou asistencí. Kromě něj v záloze Skácel, který snad bude hrát, a taky Kúdela. Ten hrál proti Liberci beka, ale líbil se mi a je hodně ofenzivní!

Pyšný jsem na složení útoku. Kromě již zmiňovaného Bakoše tam je Baroš. Mám opět pořádné tušení, že by mohl dát gól, spíš dva! Proto je mým kapitánem. S Příbramí to bude klíčový zápas o záchranu a jsem přesvědčen, že se jeho zkušenosti projeví.

Luděk mě nemá čím překvapit

Sestavu Luďka Zelenky jsem ještě neviděl, ale žádný zázrak to asi nebude. Přesto je po našem minulém propadáku vzájemné bitva zase vyrovnanější a tím pádem zajímavější. Vyrovnaností to připomíná boj o titul nebo o záchranu.

Mimochodem, když jsem dal o víkendu v jednom zápase čtyři branky, Zelí zbledl závistí a ani mi nepogratuloval. Nelíbí se mu, že ho válcuju na všech frontách. Komu držíte palce vy?"

Reklama

Související témata: