Hlavní obsah

FANTASY: Luděk Zelenka dává opět šanci svému kamarádovi Petru Švancarovi!

Po Michalovi Hrdličkovi ukazuje svou sestavu i Luděk Zelenka. Pevně doufá, že náskok svého soupeře stáhne. Body mu má přinést sázka na Plzeň a Baník Ostrava. V útoku pak dává po dlouhé době šanci Petru Švancarovi!

Luděk Zelenka představuje svou sestavu pro 26.kolo Gambrinus ligy

Článek
Fotogalerie

"Zdravím všechny fotbalové nadšence, kteří nejpopulárnějšímu českému sportu rozumí a nebojí se to prezentovat! Gambrinus liga nám finišuje, jde do tuhého a v zápasech se určitě projeví zvýšená motivace týmů, které hrají o titul nebo holé přežití! K minulému kolu se opět raději nebudu vracet, jen připomenu, že jsem snížil v souboji s kolegou Hrdličkou na 3:4!

Plzeň nezaváhá a Budějovice porazí

Tento týden stavím svůj úspěch na tipu z mého pohledu „jasných" zápasů, tedy v první řadě Plzeň – Budějovice a vítězstvím pro domácí vidím i na Baníku! Pak už to byla trochu loterie, ale zase jsem se soustředil na hráče se schopností dát gól, doufám, že tohle kolo se mi povede aspoň někoho trefit!

V brance mám tradičně Bártu, který doma udrží čisté konto, v obraně jsem už musel dát kolegu z VIP ligy, Honzu Vorla, hraje výborně stejně jako celá Dukla a něco mi říká (on ne), že by se mohl v Jihlavě prosadit! Do pětičlenné obrany jsem tentokrát zasunul stopery Procházku, Dosoudila a Beneše, kteří jsou skvělí ve hře hlavou a při ofenzívních standardkách mají šanci se prosadit! Na pravé straně je doplňuje kamarád Martin Kuncl, kterého jsem kdysi v Brně učil kopat placírkou, snad mi to o víkendu vrátí!

Sázka na Spartu se Michalovi nevyplatí

Michal Hrdlička volil sparťanskou zálohu, to já věřím plzeňské, šlo jen o to koho. Jasnou jedničkou je Horváth, který kope všechny standardní situace a určitě se nachomýtne ke gólům! K němu jsem dal Kovaříka, který by mohl na levé straně proti Malakjanovi excelovat. Pravou stranu mi obsadili naopak Baníkovci, Lukeš ze stejného důvodu jako Horvi, bude u všeho (pokud ho tedy slušňák Pulpit nasadí) a mladík Fantiš, který si odseděl trest za karty a bude mít dvojnásobnou motivaci proti svému bývalému klubu!

Na hrot jsem poslal svého kamaráda, člena VIP ligy, Petra Švancaru, který ve druhém poločase utkání s Baníkem otočil vývoj na stranu Zbrojovky a rázně tak ukázal trenérovi Grmelovi i vedení Brna, že posadit takového hráče na laminát je obrovská chyba, aby si to už nedovolovali!

Moje sestava se mi líbí a věřím jí, samozřejmě ještě mohou přijít drobné úpravy, o kterých bych Vás i Michala Hrdličku (hodně na to reaguje) informoval na facebooku!"

Reklama

Související témata: