Hlavní obsah

FANTASY: Luděk Zelenka opět zpytuje svědomí! Ve 26. kole získal pouhých 32 bodů!

Další těžké a překvapivé kolo Gambrinus ligy máme za sebou. Nepřevedvídatelnost kola se odrazila i na bodovém zisku našich V.I.P. hráčů, kteří předvedli podprůměrný výkon. Luděk Zelenka šanci na srovnání promarnil a Michal vede opět o dva body!

Luděk Zelenka prohrává o dva body

Článek

"Už se to stává trapnou tradicí, že pondělí trávím zpytováním svědomí a přemýšlením, proč jsem do své sestavy volil zrovna tahle jména. Můj bodový součet ve 26. kole činil žalostných 32 bodů, což mě zařadilo na krásné 14989. místo! Logicky jsem bodově nestačil ani na kolegu Hrdličku, kterému na mě stačil sotva průměrný výkon.

Zklamala mne především defenziva

Pokud jsem se v minulosti mohl spolehnout na defenzivu a pravidelně mi body přinášeli obránci, tak tohle kolo mi „zadek" (s výjimkou brankáře Bárty) úplně vyhořel. Pětice beků přispěla do mého bodového koše dvěma body! Tento žalostný výsledek už logicky nezvrátila průměrná záloha, složená z hráčů, kteří hráli ve vítězných týmech, ale na brankách podíl neměli.

Švanci na hrotu opět asistoval, ale vedle Baroše, Mahmutoviče nebo Rabušice je to jen bodové paběrkování. Celkově si myslím, že už té smůly je víc než dost a přemýšlím, co udělat jinak. Určitě na příští týden změním rozestavení, čím méně defenzivních hráčů, tím líp. S Michalem prohrávám 3:5 a v posledních čtyřech kolech hodlám stav otočit. Věřím, že mi pomůže i každodenní testování tipů ve Fantasy MS hokeji. Tam je to o dost lepší.

Dopředu se omlouvám za útoky na mou osobu ze strany Michala Hrdličky při reakci na můj komentář, je to přesně ten typ, který umí kopat do ležících! Tak pojď, Míšo."

I přes slabý výkon jsem dokázal Luďka opět porazit!

"Povolit, přitáhnout! Asi tak by se dalo popsat moje počínání v souboji s „expertem" Luďkem. Ani tentokrát to bodově nebyla žádná sláva, ale na výhru nad Zelím mi to stačilo. Tu mi de facto vystřílel Baroš. Měl jsem štěstí při výběru kapitána a odvděčil se mi dvěma góly do sítě Příbrami. Celkem je to pro mě už páté vítězství nad Zelenkou.

Vyloženě se mi nepovedlo nasazení Beneše, jehož Jablonec dostal na Slavii pět gólů a on sám se dostal do mínusových čísel. Ale Luděk ho měl taky, čili mě to tolik nebolelo. Zklamali i hráči Plzně z defenzivy. Proti poslednímu týmu tabulky jsem počítal s čistým kontem, ale nestalo se.

Na příští sezónu doufám v silnějšího protivníka

Skácel nebyl ani v nominaci, což jsem se sice dozvěděl s předstihem, ale nikoliv dostatečným, takže jsem na to nemohl reagovat. Sparťané vybouchli v Liberci, a to se projevilo na bodovém zisku záložníků Váchy a Matějovského. A tak se opět vracím na začátek a musím znovu poděkovat Milanu Barošovi. Ten už mě jednou v roli kapitána zachránil, když nasázel hattrick. Teď alespoň dva fíky. Budu na něj sázet častěji. Škoda, že dostal neprávem čtvrtou žlutou a příště hrát nebude.

Luděk Zelenka by se ke své sestavě měl vyjádřit sám. Sem tam ho nechám vyhrát jen proto, že mám v sobě dostatek respektu a úcty ke starším osobám. Upřímně navrhuji vedení Fantasy, aby mu dalo šanci ještě do konce sezóny a pak se spíš poohlédlo po kvalitnějším protivníkovi. I mně by prospěl konkurenceschopnější protivník, takhle ze sebe nemusím dostávat maximum a stejně to stačí."

Reklama

Související témata: