Hlavní obsah

FANTASY: Zelenka prohrál další duel a v souboji už nevyhraje. Hrdlička dodržel slib a získal 70 bodů!

Luděk Zelenka prohrál i další duel a svého mladšího protihráče již neporazí! Sedmadvacáté kolo Gambrinus ligy přineslo Luďkovi pouhých 32 bodů, což na 70 bodů Michala Hrdličky ani zdaleka nestačilo! Zelenkovi tak nezbývá nic jiného, než doufat v důstojné dohrání souboje a v zisk remízy. Kde vidí oba aktéři důvody svého úspěchu, ale i neúspěchu, se dozvíte v našem pravidelném souhrnu. Jako první hodnotí Michal Hrdlička.

Luděk Zelenka nemá šanci souboj vyhrát.

Článek

„K výkonu a výsledku Luďka Zelenky se nebudu vyjadřovat zdlouhavě. Jeho chabý zisk 32 bodů hovoří sám za sebe. Zachovám si úroveň a nebudu se otírat o bezmocného outsidera, navíc lidé kolem něj mu jeho opakované neúspěchy připomínají sami.

Těší mě i porážka dalších hráčů V.I.P. ligy

Těší mě, že jsem porazil i další konkurenty z VIP ligy, především si vážím skalpů ligových hráčů Švancary, Vorla nebo Borka. Celkově jsem se vešel do první dvoustovky, což taky není špatná bilance.

A mohlo být ještě lépe. Například Kadlec měl v zápase s Boleslaví dvě loženky, ale neproměnil a přihrál mi jen tři body. Naštěstí ho dokonale zastoupil Lafata, kterého jsem měl jako kapitána a to byla famózní volba – jeho první hattrick v dresu Sparty znamenal 30 bodů! Stále je co zlepšovat. Z hráčů Plzně jsem měl naštěstí jen Kovaříka (1bod), nedařilo se některým zadákům Baníku, Vomáčka ani nehrál. Naopak pozitivní bylo nasazení Vaclíka (7bodů) nebo Pavelky (9bodů).

Ve zbytku soutěže zbývají odehrát ještě tři kola, což znamená, že Zelí může maximálně vyrovnat. To by pro mě bylo vzhledem k nízkým kvalitám soupeře katastrofou, čili o svém triumfu hodlám rozhodnout hned v následujícím kole. Teď máme volný víkend a pak se do toho opřu!

A perlička na závěr. Luděk Zelenka ve své zoufalosti zkusil štěstí i v hokejové sekci. Při skladbě týmů ze šampionátu měl natolik „šťastnou" ruku, že se zřejmě jako první hráč v historii Fantasy ligy dostal CELKEM do MINUSOVÝCH čísel! To ponechávám bez komentáře."

Luděk Zelenka opět v poli poražených

„Poslední týdny to opravdu není příjemné hodnocení, skoro už mě docházejí výmluvy. Přestože dělám možné i nemožné, tak výsledný efekt je vždy bídný! Ať nad sestavou sedím dva dny, nebo ji tam fiknu za 10 minut, pokaždé trefím hráče, kteří nemají gólové štěstí, jako bych na ně uvalil jakousi kletbu a oni nedají gól ani z největších šancí!

Ve 28. kole vyhlašuji velkou ofenzívu, která už asi nezpůsobí otočení výsledku našeho klání, ale aspoň mi po delší době dá možnost oplatit Michalovi jeho nemístné invektivy. Už nemohu pomýšlet na celkové vítězství, takže kromě bojů v jednotlivých kolech VIP ligy je tohle moje jediná motivace.

Ve 27. kole jsem propadl zejména kvůli důvěře v plzeňské a jablonecké borce. Oba velcí favoriti totiž zklamali a mé sestavě přinesli pouze 12 bodů, a to jsem dal ještě Bakošovi kapitánské céčko! Z bryndy mě nevytáhli ani hráči Příbrami, kteří doma ztratili všechny body s Olomoucí, takže jediný výraznější příspěvek přišel z liberecké šatny, Coufal a Frýdek dohromady 10 bodů a sparťanský benjamínek Hybš (6)!

Celkově to ale  je bída a se ziskem 32 bodů se krčím i v koutě VIP ligy, nic to ale nemění na tom, že mě to stále baví! Sport je sport! Ve 28. kole vidím očekávané výsledky, mám pár favoritů, takže jde jen o to, trefit ty správné. Doufám, že tentokrát spravedlnost nezůstane slepá."

Reklama

Související témata: