Hlavní obsah

FANTASY: Zelenka spoléhá na výhru Sparty. Kapitánskou pásku dává Lafatovi!

Luděk Zelenka

O víkendu má Gambrinus liga pauzu a 28. kolo se odehraje až v úterý a ve středu. I tak Luděk Zelenka odkrývá své karty už nyní. Do sestavy nedal ani jednoho hráče z Plzně či Olomouce, věří ve výhru Sparty a Slavie!

Luděk Zelenka odkrývá sestavu pro 28. kolo Gambrinus ligy

Článek

"Zdravím všechny Fantasy hráče. Na obou pólech tabulky se to v minulém kole vyrovnalo a opravdu jde do tuhého.Ostře sledovanému duelu Olomouce s Plzní, jsem se ve své sestavě vyhnul a nemám borce ani z jednoho mužstva. Sparta zavítá do Brna, které nemá jistou záchrany a rozhodně to odvěkému rivalovi nedaruje. Přesto myslím, že po devastaci boleslavské obrany, budou Letenští v čele s Lafatou nahoře a sebevědomí přetaví ve vítězství. Kromě Lafiho, který bude mým kapitánem, jsem na levou stranu opět zařadil mladíka Hybše, který je velmi aktivní a v Brně bude, doufám, i produktivní.

Slavia potvrdí svou formu a Budějovice porazí

Dalším týmem, kterému v nadcházejícím kole věřím, je Slavia, která se pod Petroušem zvedla a dvakrát vyhrála. Doma s posledními Budějovicemi to sice nebude lehké, ale sešívaní potvrdí formu, proto mají v mé sestavě maximální zastoupení! Obránce Bortel během jara hodně vyrostl a je klíčovým stoperem týmu a dirigentem obranné fáze. Výrazně spolupracuje s brankářem Čontofalským. Řídící taktovku celého mužstva třímá Karol Kisel, který si jako jediný slávista drží stabilní formu a je střelecky aktivní!

Ostrava si v Teplicích zkomplikovala cestu k záchraně, a proto půjde do zápasu s Duklou s maximálním odhodláním a touhou. Tři body by prakticky znamenaly záchranu a to je výkonný motor. Proto také beru tři hráče Baníku. Baroš si oddychnul po trestu a je zdravě naštvaný, Frydrych dvakrát skóroval už v Teplicích a při standardkách bude i Vorla a spol. zlobit a konečně mladík Fantiš je jedním z mála hráčů Baníku, kteří to dokážou vzít na sebe, nebojí se jít do individuální akce a pro gól až do šestnáctky!

Důvěru dávám mladíkům Coufalovi s Frýdkem

Osu týmu jsem doplnil o liberecké mladíky Coufala a Frýdka, kteří jistě nastoupí a hlavně jsou cenově dostupní. Už mi nějak docházejí peníze. Na začátku jsem si říkal, že se do 100 mega vždycky v pohodě vejdu, ale při samotném sestavování pokaždé řeším stejný problém, sehnat kvalitního hráče za 4 milióny!

Ze své sestavy mám opět dobrý pocit, ale jak jsem se už několikrát přesvědčil, nic to neznamená! Dá se předpokládat, že Hrdla ode mě opět nějaké hráče obšlehne, a pak se bude zase vytahovat. Ale teď si fakt věřím!"

Reklama

Související témata: