Hlavní obsah

Pospěch do Sparty nejde, Matušovič možná

PRAHA

Ostravský fotbalový obránce Zdeněk Pospěch do Sparty během zimního přestupního období neodejde, o osudu jeho spoluhráče Miroslava Matušoviče se bude ještě jednat. Vyplynulo to z úterního jednání představitelů obou klubů, kterého se zúčastnil sparťanský šéf Daniel Křetínský a Tomáš Petera, jenž zastupoval majitele Baníku.

Foto: PRÁVO

Miroslav Matušovič

Článek

Petera po jednání potvrdil, že z Pospěchova odchodu sešlo. "V zimním termínu do Sparty nepřestoupí," uvedl Petera, který tak definitivně zamítl poslední sparťanskou nabídku. Podle ní měl Pospěch odejít na Letnou současně s Matušovičem ze finanční obnos, jehož výši obě strany tají.

Odejde Miroslav Matušovič do pražské Sparty?
Hlasujte v anketě na konci článku!

Zatímco Pospěchův přestup Baník rezolutně odmítl, o Matušovičovi je ještě ochoten jednat, což Petera připustil. V případě ofenzivního hráče se totiž nabídka z Letné už hodně přiblížila požadavkům Ostravy. Podle zákulisních informací se jedná o dvacet milionů korun bez další hráčské náhrady.

Sparta si dnes vzala další den na rozmyšlenou. Rozhodnutí má v rukou kouč Jaroslav Hřebík, který si původně přál příchod obou hráčů. Pokud bude souhlasit, že přijde pouze Matušovič, nebude zřejmě odchodu čtyřiadvacetiletého fotbalisty do Prahy nic bránit.

Reklama

Související témata: