Hlavní obsah

FANTASY: Luděk Zelenka hraje pouze o čest. Své naděje vkládá do hráčů Olomouce a Sparty!

Luděk Zelenka na vítězství v duelu už nedosáhne. I tak má stále o co hrát. V sázce je vítězství ve V.I.P. lize. Proto nebere poslední kolo Gambrinus ligy na lehkou váhu. Zůstává u rozestavení 3-4-3 a věří především hráčům Sparty a Olomouce, kapitánskou pásku si oblékne Jan Navrátil.

Sestava Luďka Zelenky na 30. kolo

Článek

"Zdravím všechny imaginární trenéry a manažery u posledního, 30. ligového kola. Předně gratuluju všem těm, kteří ještě bojují o celkové vítězství, stejně tak ale fandím i těm, kteří s námi jedou od úvodního kola a bojují jen v rámci minilig.

Nejsledovanější duely se hrají na Letné a v Hradci

Třicáté kolo je na sázení obrovsky složité, protože v šesti zápasech už se hraje pouze o čest a prémie (tedy 'pouze')! Nejsledovanější duely se budou hrát na Letné, kam přijede Dukla a v Hradci, kde o udržení první příčky bude bojovat plzeňská Viktorie. Celkově se dá říci, že věřím Spartě, která do zápasu s velmi silnou Duklou půjde s jasným úkolem vyhrát a motivace  hráče požene. Proto mám v obranné trojici hned dva borce ze Sparty, beka Vidličku a stopera Švejdíka, který se gólově prosadil už v Teplicích. K nim jsem dal libereckého Fleišmana, který se vrátil po zranění a hrál výborně už v Plzni.

Útočné trio jsem založil na olomouckém Navrátilovi, který se mi svou pohyblivostí moc líbí. I proto dostal na rozloučenou kapitánskou pásku. Bednář si ve Spartě díky disciplinárním trestům pro kolegy polepšil z třetí pozice na číslo jedna a já věřím, že v soubojích s Honzou Vorlem bude úspěšný a skóruje! Delarge z Liberce je typickým brejkovým hráčem a proti Příbrami bude mít příležitostí dost a dost!

Na záložní řadu mi moc peněz nezbylo

Na závěr jsem si nechal záložní řadu a moc peněz už mi nezbylo, takže jsem někde musel improvizovat a není vyloučeno, že do ní ještě sáhnu. To platí hlavně u Štípka, který nastoupil proti Liberci na jaře vůbec poprvé a hned byl výraznou posilou, takže myslím, že ho trenér Vrba pošle i na rozhodující duel v Hradci. Vedle něj hraje již tradičně Litsingi, který je nejlepším hráčem Teplic a může se prosadit i v Boleslavi. Azíz hraje s Příbramí sice v Liberci, kde asi prohraje, ale tenhle šikovný záložník má velmi dobré zakončení. Boleslavský Zahustel se vrátil po vleklém zranění jen díky široké marodce, ale zřejmě v sestavě trenéra Mináře zůstane i pro zápas s Teplicemi. Málem bych zapomněl, že z branky bude vše jistit Zlámal, olomoucký brankář s momentálně skvělou formou!

Vzhledem k tomu, že se hraje letos naposledy a hodně trenérů může výrazně promíchat sestavu, dát šanci mladým atd. tak je možné a docela i pravděpodobné, že v pátek ještě svou sestavu poupravím. Rád bych totiž v derniéře vyprášil kožich kolegovy Hrdličkovi, zaslouží si to!"

Reklama

Související témata: