Hlavní obsah

Švancara má do Příbrami velmi blízko, podepíše smlouvu už v pondělí?

Fotbalový útočník Petr Švancara už je velmi blízko angažmá v Příbrami. Podle neoficiálních zdrojů už jsou obě strany domluveny. Prvoligový celek dohodu nechtěl potvrdit, ovšem na pondělí svolal tiskovou konferenci, kde by měl podle všeho představit Švancaru jako svou posilu.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Petr Švancara má nakročeno do Příbrami, podepíše s ní smlouvu už v pondělí?

Článek

Příbram zahájila se Švancarou jednání poté, co se v úterý dohodl v Brně na předčasném ukončení spolupráce. "Podobný typ útočníka nám v našem týmu zcela jednoznačně chybí, a proto jsme o Petra Švancaru projevili zájem a zahájili jednání," uvedl ve středu na webu Příbrami generální ředitel Petr Větrovský.

Pětatřicetiletý útočník dal v uplynulé sezóně šest ligových branek a byl nejlepším střelcem Brna. V závěru jarní části ho však nový trenér Ludevít Grmela přestal stavět do základní sestavy. Vedení Zbrojovky se pak nelíbilo, jak hráč v médiích svou pozici v mužstvu komentoval, a nedohodlo se s ním na další spolupráci, i když měl smlouvu ještě na rok.

Brněnský odchovanec Švancara v minulosti působil také ve Slavii Praha, Opavě, Viktorii Žižkov, Slovácku a Interu Bratislava. V české lize odehrál 288 zápasů a zaznamenal 56 branek.

Reklama

Související témata: